Stiai ca azi incep Jocurile Paralimpice, Londra 2012? Stiai ca avem si noi reprezentanti acolo? 6 avem!  6 oameni care stiu ca singura limita esti tu! Si daca nu ma crezi, te invit sa citesti un interviu cu o campiona care merge la Jocurile Paralimpice

Olimpiada aceasta ofera sportivilor cu dizabilitati posibilitatea de a concura pe scena mondiala, intr-o varietate de sporturi. Anul acesta, Londra va gazdui cam 4 200 de sportivi. Printre care si ai nostri.

Daca vrei sa afli  cum te poti implica in Jocurile Paralimpice chiar daca esti in Bucuresti sau oriunde altundeva in tara, afla ca exista o aplicatie pe Facebook unde poti trimite mesajele tale  de sustinere catre echipa de inot a Romaniei care participa la aceste jocuri.

Iar daca ai un blog, te invit sa dai mai departe de stire lumii intregi acest lucru: avem participanti si la Jocurile Paralimpice, ca si aceasta este o mare realizare si ca le putem fi alaturi macar virtual. Pentru ca avem puterea sa atragem atentia asupra acestui lucru cu un simplu post pe blog-urile noastre sau share pe retelele de socializare.

Am fost cu sufletul alaturi de Romania la Jocurile Olimpice care doar ce s-au incheiat si voi fi alaturi de ea si la Jocurile Paralimpice.2012.  Inca o data, Hai Romania!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation