Sala plina la teatru, oameni de toate varstele si din toate categoriile.  E  drept ca e mai ieftin ca la film dar nu nici nu suporta grad de comparatie. A trecut un an de la ultima piesa vazuta, spre rusinea mea. Aproape ca mi-au dat lacrimile la final.Uitasem ce inseamna teatru si cum simti energia actorilor. Multumesc!

Leonce si Lena – arta facerii nimicului ca subiect, un text banal la care, pentru prima data in viata, cred cu adevarat ca regia, costumele, decorul, muzica, coregrafia, adaptarea scenica si actorii au participat in parti comune la succes. Domnule Malaiele – chapeaux din nou ! Ati facut din gunoaie mucegaiuri si nimicuri un schimb de replici  incantator ochiului.

Nota: eu cred enorm, mai ales pe scena, in puterea personajului colectiv care a fost absolut genial si nostim, mai putin Aylin careiea nu parea sa ii iasa nici o stare de spirit si care a facut nota discordanta de copil rasfatat si fara talent. Imi pare rau pentru ca este o femeie frumoasa care nu pare lipsita de alte talente.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “Joi seara

  1. Pingback: Despre nimic | provinciala.ro

  2. Barbatul meu zace mort in casa si ma facusi de rasei, cu toate ca moarte fara ras si nunta fara plans nu sa poate. – Anton Pann

  3. Pingback: A ”murit” teatrul in secolul XXI? | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation