Slava cerului Ā pentru asta ! As fi fost probabil taaare plictisitoare daca eram perfecta.

Dar ceva bun oi fi facut eu in viata asta de, dupa 5 ani in care am udat doar niste frunze si tije ofilite, au inceput sa imi infloreasca toate orhideele de zici ca am cate un haiku in fiecare fereastra.

#orchids #surreal #beauty @ my window. The only thing I like about this winter. #flowers #delicate

A post shared by Andreea Stan (@andreeastanro) on


Si in plus, cu ocazia zilei mele de nastere, m-am trezit in living cu o intreaga florarie šŸ˜‰

Nu sunt perfecta si cu toate acestea sunt multumita si recunoscatoare de/pentru ceea ceĀ sunt si am. Ma simt iubita. Iubita de oamenii pe care ii iubescĀ si poate asta este mult mai important.

  • Tatal Micului Om imi este cel mai bun prieten, iubit, sot si tata dedicat.
  • In fiecare dimineata (credeti-ma, cand zic dimineata, pana si gainile se trezesc mai tarziu raportat la rasaritul meu din ultimele luni) am privilegiul sa primesc primul zambet al Micului Om si in fiecare seara ma rasfat privindu-l cum se adanceste in lumea viselor, linistit si fericit.
  • Parintii, fratele, bunicii, unchii si matusile mi-au fostĀ fost alaturi intotdeauna si in acelasi timp au fost mereu oamenii cu care am putut discuta absolut orice.
  • Noua mea familie m-a primit cu inima, mintea si bratele deschise considerandu-ma din start fiica, sora, nepoata lor si tratandu-ma ca atare.
  • Am avut si am alaturi familia extinsa (fini, nasi, prieteni vechi si noi, neamuri…va stiti voi care) la bine si la rau. Ba chiar de-a lungul timpului am avut cateva surprize placute din partea unor oameni.

De la ei toti invat zi de zi sa fiu mai buna, sa iubesc mai mult, Ā descopar ce inseamna dragoste neconditionata, sa acorzi libertate, sa ai rabdare, respect … vad lumea cu alti ochi. Sunt oameni care nu inceteaza sa ma uimeasca zi de zi prin faptele lor si de la fiecare am invatat si invat mereu cate ceva. Si sunt recunoscatoare pentru toate acestea.

Si va asigur pe toti ca gesturile mici, precum cuvinte puse cu inima in urare (le simti pana si pe Facebook!), florile preferate, un bilet la teatru cu babysitting inclus sau doar o privire complice si o replica de duh sau chiar faptul ca va ambitionati sa ma sunati si urati pe toate canalele pana dati de mine, inseamna mai mult decat orice cadou scump pentru mine. Pentru ca inseamna ca va pasa si va ganditi la mine (chiar si doar pentru doua secunde cat dureaza sa scrieti La multi ani si atat) si asta ma incarca cu energie.

Si va multumesc tuturor!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation