Deci la o spalare de masina las cam 5 RON celor de acolo. Sa-si  ia tigari, sa bea o bere sau poate sa ii economiseasca. Si asta asa, din reflex. Pentru ca e un Seat din 2004 si nici daca imi pun fusta scurta si decolteu nu da vreunul mai cu sarg la curatat. Detalii.

Si potrivit sistemului: sunt o fixista, spal masina in acelasi loc. Si de data asta imi pasa si de cardul cu o spalare gratuita la 4 platite. Am loc de baut cafea si sa stau jos, preturile sunt ok, deci merg mereu in acelasi loc.

In dimneata asta masina mea a fost spalata mai rapid ca de obicei si am aflat motivul cand am ajuns sa las banii. S-au implicat 2 baietii, nu unul ca de obicei. Treaba lor, sa fie fericiti. Eu luni dimineata daca am cash nu prea am bacnote mici, deci am lasat obisnuitii 5 RON, mi-am cerut scuze ca am pregatit doar atat (da, da, asta am facut!) si am dat sa plec.

Timp de 5 minute baietii s-au chinuit sa imi vanda si un polish (ce-i drept garantat doar pentru o zgarietaura din cele cateva sute ale masinii) – ca nu dureaza si nici nu costa mult. I-am refuzat frumos (pentru ca nu aveam timp), am urcat in masina si m-am pregatit sa dau cu spatele sa ies in strada.

Si in acest moment, unul dintre negriciosii care prestasera la spalat masina ii comenta altuia exact in dreptul geamului meu: Da, cica n-ar timp, nu ca e saraca si zgarcita ca n-a lasat decat 5 RON bacis. M-am oprit si m-am uit fix la el 2 min. Degeaba. M-a ignorat si a continuat: Ce mai, mey, e econoama ea, ca au rupt-o 5 RON.

Poate, zic POATE, as fi inteles reactia asta daca nu le lasam nici un ban, vorbeam urat sau conduceam vreo fita de masina. Dar asa…

… ce credeti ca am facut?

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation