Galele Circului Globus Editia XII (1)Am fost #LaCirc sambata asta dupa atat de multi ani incat nici  nu imi mai amintesc numarul lor . Poate si acesta a fost motivul pentru care nu ma asteptam sa dureze aproape 4 ore.

Cumva, circul nu a intrat niciodata in programul meu de adult pentru niste motive simple: il asociez cu ideea de spectacol pentru copii (si nu am inca), cu dresura de animale (care imi provoaca o puternica senzatie de disconfort si o mila infinita fata de bietele bestii umilite in fata tuturor) si tot felul de indivizi imbracati ciudat (pe langa clovni) care fac diverse giumbuslucuri numai bune de distrat pici si nu adulti seriosi.

ACROBATII PE CATARGE - HARD BEAT BOYSBanuiam ca lucurile au evoluat si circul ar trebui sa insemne acum show (Cirque Du Soleil imi confirmase aceste asteptari), mai ales ca auzisem de transformarea spectaculoasa a Circului de Stat de cand managementul a fost preluat de Brindusa Novac  (primul manager al unei institutii stat pe care il felicit din inima pentru  ca a implementat un model de business actual si care a inteles ca circul are nevoie de comunicare, marketing si actiuni de lobby), dar nu ma asteptam sa imi doresc sa revin si la urmatorul spectacol.

Pentru ca week-end-ul asta mi-am dat seama ca e frumos  #LaCirc  si ii multumesc Ruxandrei pentru invitatie si tuturor celor de la Circul Globus pentru spectacol  oferit si discutiile calde si relaxate de dupa spectacol.

Galele Circului Globus Editia XII  au fost un show (din pacate pentru gusturile mele, tot a cuprins 3 numere cu animale) de la un capat la altul. Un show facut de oameni talentati (incredibil de talentati) si frumosi care ne-au tinut pe toti cu sufletul la gura (nu doar pe sutele de prichindei prezenti) si cu ochii mari atintiti asupra trupurilor minunate contorsionate sau suspendate in miscari sau poze ce pareau imposibile. Munca acestora oameni si incredibilele numere de acrobatie ce au rezultat (in mod cert dupa nenumarate ore de antrenament) m-au facut sa aplaud din inima si sa ma bucur de succesul lor.

Asadar, fie ca aveti sau nu copii, adugati in agenda prezenta voastra la macar un spectacol al Circului Globus. Nimic din ce vedeti la televizor, la oricare dintre  show-urile de talente, nu poate inlocui trairile pe care le aveti atunci cand acrobatiile se desfasoara direct in fata ochilor vostri (in acest show, fara plase sau alte elemente de siguranta).

Sursa foto: (C) 2013  Alex Csiki – Art Photo Studio

 Mirela Pacriste – ARIEL MICA SIRENA

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation