nisipSambata, la prima ora, cand toata lumea credea ca ma rasfat pe malul marii asa cum ar face orice constanteanca adevarata pe vremea asta minunata, m-am infiintat buimaca la usa dentistului meu din Bucuresti. Pentru (ne)cunoscatori, poza de vineri seara cu nisip era facuta pe acoperisul Sun Plaza la evenimentul de redeschidere al locatiei Sun Sensations si in nici un caz pe litoral.

Revenind la mirifica mea intalnire matinala de  week-end va anunt ca iar nu m-a  durut (mai putin injectia de anestezie impotriva careia se pare ca nu gasesc o solutie) si ca de data asta totul a decurs normal! Si ca am fost bulversata cand am inteles ce simpla si frumoasa e viata oamenilor care nu sunt speciali.

In mai putin de o ora am scos atele de la prima extractie, am rezolvat-o si pe a doua si am montat si o coronita, fapt care m-a facut sa ma oftic ca nu am plecat si eu cu Crocobrontosaurul acasa. Dar eram sedata lulea, fapt care ar fi facut cam dificiala orientarea mea la volanul Albastricii in directia marii sau in taxi in directia garii. Taxi-ul l-am chemat cu aplicatia si taximetristul a citit adresa de pe telefonul meu caci nu am putut vorbi cateva ore (vezi ce ai pierdut, Crocobrontosaurule?!)

Asadar treaba-i aproape gata cand vin vorba de pasii premergatori instalrii aparatului si asta ma bucura enorm. E un proces destul de complicat si trebuie sa iti doresti cu adevarat sa faci treaba asta dupa o anumita varsta. Credeti-ma pe cuvant.

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “Sambata ne scoatem dintii

  1. tati on 05/15/2013 at 23:44 said:

    Am fost noi pe plaja, cu gandul si pumnii stransi pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation