Cu inca un nou an proaspat inaugurat in buchetul vietii, m-am infatisat la Gargantua duminica trecuta pe la pranz. Si primul lucru care mi s-a parut suspect a fost ca intreaga natura parea ca a conspirat la desfasurarea unei dupa amieza luminoase si calduroase cum oasele mele nu simtisera de mult. Al doilea lucru suspect a fost ca nu am ajuns prima cum fac de obicei (cel putin aveam o scuza). Si apoi¬† ciudateniile nu s-au mai oprit ūüôā

Am stat la vorbe, am ras, am facut poze (aici ), am degustat ceai (ati vrea voi! am bagat Caffe Latte cu nemiluita in ochii-mi somnorosi) si am mancat praji tare mancaciabil aratoase (am si poze care imi sustin afirmatia) cateva ore bune alaturi de fete dragi pe care le citesc de ani si pe langa care am trecut de nenumarate ori fara sa stiu ca ele sunt oamenii din spatele cuvintelor pe care le sorb si altele pe care doar ce le descopeream: Andressa, Andreea Burlacu, Ana, AndreeaVasile, Aleka, Ina, Ioana, Doina, Jules,Lavinia Biberi, Ruxandra Predescu, Tina, Irina, Ciupercutza.

A fost deci o intalnire minunata care ma face sa:

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† o astept cu nerabdare pe urmatoarea: Simbio este locul acela unde te delectezi cu fresh-uri din inedite combinatii de fructe si legume, unde te lingi pe degete atat de tare dupa prima portie de crema de broccoli incat trebuie sa iti musti¬† putin buza sa nu repeti comanda si singurul loc unde am reusit sa mananc telina si morcovi cu sos de branza pana nu a mai ramas nimic.

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† sa cred ca #ladiesbrunch va deveni un eveniment cu traditie si de referinta, urmand sa luam la picior si revizuit multe subiecte interesante si locatii speciale.

Aceasta este o declaratie de serbet in cinstea si onoarea scriitoarei pentru ratoni, ¬†veverite, pisici¬† si pentru ca ii place dar si organizatoare a minunatului #ladiesbrunch din data de 19 feb 2012, 18 martie 2012 si din toate celelalte dati ce vor fi sa fie ‚Äď Andressa.

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “#ladiesbrunch

  1. Pingback: O duminica cu mult aer proaspat, soare, zambete si conite pe metru patrat | Provinciala

  2. Pingback: DACA E VINERI E CONCURS ! SIMBIO | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation