Vineri seara, dupa ce am ridicat de la aeroport una bucata crocobrontozaur tavalit pe drumurile tarii si Europei  de o saptamana, l-am luat frumos de manuta si ne-am infatisat la #LADYBLOGGERSPARTY in The Floor. Primii am fost ! De bine ce ne temeam ca nu mai ajungem.

De ce nu m-am dus singurica acolo? Pentru ca  petrecerea fetelor a fost de fapt un pretext pentru ca domnii bloggeri sa poate inchina cele 44 de pahare traditionale in tihna 🙂 Asadar pentru  cel putin fiecare bloggerita din incapere a mai fost invitat si un reprezentant al sexului masculin. Iar invitatiile le-au facut chiar doamnele. Si pentru ca ni s-a cerut sa invitam un blogger care sa faca fata situatiei,  eu l-am luat pe al meu .

Mi-a fost drag sa ma conversez cu LADYBLOGGERS, sa le admir tinutele (am fost doar cateva care am renuntat la fustita si rochita), sa stam la povesti, sa schimbam opinii… Sa stiti ca i-am bagat in seama si pe baieti, evident. Dar cu moderatie, ca doar, declarativ, a fost petrecerea noastra.

Am fost rasfatata cu Macarons de la Madame Lucie, o felicitare hand made de efect (semnata de mana si de Lidia Solomon) si o testoasa prinzatoare de poze de la Vodafone (va arat doar cutia de la dulciuri pentru ca ele au fost devorate de mult).

 

 

 

 

 

Evident am primit si un martisor surpriza de la invitatul meu. A se observa cadoul agatat gratios de incheietura.

 

Trebuie sa recunosc ca m-am lasat dusa de val in ultimele luni si nu am refuzat invitatiile la nici o intalnire, eveniment sau petrecere blogosfereasca, asa cum am facut pana acum, asadar pot spune ca am capat putina experienta in materie  (da, stiu, mai am de recuperat). De acesta data atmosfera relaxata, oamenii prezenti, posibilitatea socializarii fara a fi pe graba intr-o pauza de cafea la un eveniment si  faptul ca era vineri au fost elemente ceresti. Am discutat lucruri serioase si neserioase, am ras si am dansat. Deci mi-a placut.

Rapusi  de oboseala saptamanii agitate ne-am retras inainte de declansarea momentului karaoke (din poze vad ca am ratat ceva cel putin interesant) dar nu inainte de mini concursurile de miss si mister.

 

In general percep asemenea petreceri ca minunate teambuilding-uri pentru blogosfera si apreciez initiativele de acest gen. Sunt din ce in ce mai multe in ultima vreme si asta nu este un lucru rau, ba din contra (Cristi, iti multumesc inca o data pentru invitatie si te felicit si aici pentru toate cate le faci pentru comunitate de atata timp).

Chiar si asa, poate ca ar fi fost dragut sa fie mai bine subliniat momentul  in care blogger-ul afla cine a fost bloggerita care l-a invitat si in semn de recunostinta si apreciere (in primul rand pentru ca este o minunata femeie !) ii oferea cadoul surpriza. Si poate ar fi animat petrecerea si mai mult si alte momente suplimentare pregatite de organizatori.  Dar intr-un final poate ca toate acestea au contat prea putin, pentru ca atmosfera a fost frumoasa, oamenii deschisi si relaxati si poate ca asta a contat cel mai mult.

Masa si dansul au fost surprinse in poze si expuse privirii tuturor pe contul Facebook al Vodafone Romania.

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “#LADYBLOGGERSPARTY

  1. Buna dispozitie a fost intretinuta si de simtul meu critic, sa nu uiti acest aspect :))

  2. provinciala on 03/12/2012 at 23:21 said:

    simtul tau critic era comasat discret la schimb de opinii, Rocs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation