Adica mai pe romaneste niste oameni (in speta bloggeri) care isi petrec o zi butonand la calculatoare. Suna a munca de birou dar ei de fapt joaca in retea si nu au mai fost de mult atat de fericiti. Nu am inteles exact daca de pe lista au fost excluse doamnele sau pur si simplu este o placere deviata apartinand doar barbatilor, dar treba asta s-a petrecut azi in Bucuresti si nici o femeie nu a luat loc in fata vreunui monitor.

Felicit organizatorii pentru initiativa si propun (spre echilibrul fericirii in lume) sa o repete cel putin o data pe luna (foarte serios!). Astfel EI vor avea ziua lor de copilarit si ele vor putea sa vandalizeze cardurile linistite (ale lor, ca tot nu au nevoie de ele in timpul operatiunilor de lupta).

PS

Poza a fost facuta in timpul unei vizite scurte pe care le-am facut-o (sa ma asigur ca s-au hidratat,  au mancat si mai au puls) si reactia generala de uimire si stupefactie pe care am iscat-o cand am intrat in “sanctuarul” hardware m-a facut sa ma simt ca un intrus. Si eu care credeam ca le luminez ziua:) Noroc ca baietii sunt, in general, simpatici si nu cred ca m-a barfit nimeni pe la colturi (priviri cu subinteles tot am vazut aruncate, da?!).

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “LAN party

  1. Pingback: Povestea mea cu jocurile PC -Bloggers Lan Party -ediţia 1 - Despre noi si lucrurile care conteaza -

  2. Pingback: MyWay Ultrabook | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation