La invitatia minunatei Adina Necula am poposit marti in SkyBar, la lansarea colectiei CONDUR by alexandru toamna-iarna 2011-2012. Intr-o oarecare goana dupa birou si inainte de „meciul secolului” am petrecut putin timp alaturi de doamne minunate  din presa, show biz (Alexandra Ungureanu) si business .

 

M-am bucurat de conversatii placute si cunostinte noi, de fantasticul Green Apple (fara alcool), apusul tomnatic de pe terasa ultimului etaj si, evident, de o colectie excelent lucrata.

[flagallery gid=3 name=”Gallery”]

De la clasicii escarpeni si pana la botinele sau cizmele inalte cu platforma, colectia a inclus toate tipurile de incaltaminte potrivite sezonului toamna-iarna 2011-2012, paleta cromatica fiind  axata pe bejuri senzuale ce trec prin bronz sau cupru, albastru cobalt, ciocolatiu, coniac, burgundy, cafe-au-lait, negru fumuriu, gri estompat, antracit, puse in valoare de irizatii sau accente lacuite.

Si cum sunt o fiinta comoda, trebuie sa recunosc ca am fost cucerita instant de combinatia intre elegant, practic si modern a colectiei. Mi-a atras atentia in mod deosebit perechea de mai jos, care imi va permite sa port la iarna „bocanci” cu blugi fara a da senzatia ca ma duc pe munte si nu la birou. In sfarsit!

 

 

 

Daca vreti sa aflati mai multe va invit sa aruncati un ochi pe pagina de Facebook CONDUR.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation