La invitatia minunatei Adina Necula am poposit marti in SkyBar, la lansarea colectiei CONDUR by alexandru toamna-iarna 2011-2012. Intr-o oarecare goana dupa birou si inainte de „meciul secolului” am petrecut putin timp alaturi de doamne minunate  din presa, show biz (Alexandra Ungureanu) si business .

 

M-am bucurat de conversatii placute si cunostinte noi, de fantasticul Green Apple (fara alcool), apusul tomnatic de pe terasa ultimului etaj si, evident, de o colectie excelent lucrata.

[flagallery gid=3 name=”Gallery”]

De la clasicii escarpeni si pana la botinele sau cizmele inalte cu platforma, colectia a inclus toate tipurile de incaltaminte potrivite sezonului toamna-iarna 2011-2012, paleta cromatica fiind  axata pe bejuri senzuale ce trec prin bronz sau cupru, albastru cobalt, ciocolatiu, coniac, burgundy, cafe-au-lait, negru fumuriu, gri estompat, antracit, puse in valoare de irizatii sau accente lacuite.

Si cum sunt o fiinta comoda, trebuie sa recunosc ca am fost cucerita instant de combinatia intre elegant, practic si modern a colectiei. Mi-a atras atentia in mod deosebit perechea de mai jos, care imi va permite sa port la iarna „bocanci” cu blugi fara a da senzatia ca ma duc pe munte si nu la birou. In sfarsit!

 

 

 

Daca vreti sa aflati mai multe va invit sa aruncati un ochi pe pagina de Facebook CONDUR.

Ti-a placut? Da mai departe!

    Din aceeasi serie:

    • Post fara pereche:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Post Navigation