Acum cateva zile, cand structuram in minte ideea acestui post, ma pregateam sa redactez un fel de scrisoare pentru Mos Craciun, dar nu pentru cadourile mele. Pentru ca oricat de geek as fi, nu fac parte din categoria celor care TREBUIE sa aiba primii iPhone-ul 5. Viata mea poate fi la fel de implinita si daca mi-l cumpar peste 2 luni. Dar stiam pe cineva a carui existenta era cutremurata de aparitia acestui terminal de ceva vreme buna. Si pentru ca pana la aparitia lui in Romania a mai durat ceva de la lansarea oficiala, cu nerabdare au fost consumate ore in sir de convorbiri internationale, au curs rauri de email-uri si mesaje pentru ca mult ravnitul iPhone sa ii apartina in cel mai scurt timp.

Ghinion-pisica-neagra-13 ca nu s-a putut. Si cum dorinta nu-i da pace, ne-am umplut buzunarele cu niste cash si ne-am indreptat spe Vodafone Concept Store in noaptea lansarii iPhone 5 in Romania pentru a purcede la achizitionare sa pe loc, fara alte discutii si obligatiuni.

Eu, mizand in continuare pe „scrisoarea” mea virtuala, m-am bucurat in voie de atmosfera placuta si compania prietenilor reintalniti cu aceasta ocazie. El numara minutele pana cand se pornea vanzarea. Primul, unicul…TREBUIA sa fie al lui.

Si a fost. Pentru ca a castigat la tombola Vodafone un voucher de 750 euro care ii permite achizitionarea oricarui terminal din magazin (cat noroc sa ai sa ti se alinieze planetele in viata chiar asa?!). Serios, acum, voi ati fi cumparat doua telefoane mai mici daca va izbea norocul in situatia asta?

Din aceeasi serie:

4 Thoughts on “Vodafone a lansat iPhone 5

  1. Daniel on 11/06/2012 at 20:51 said:

    intreb din curiozitate: cat a costat Iphonul 5 care l-a achizitionat de la Vodafone? Pretul la liber.

  2. @Daniel – eu l-am castigat la o tombola, dar pretul la liber la Vodafone este 739 Euro.

  3. Daniel on 11/06/2012 at 22:38 said:

    felicitari. intrebam pentru ca tocmai aflasem pretul de productie : 250 euro

  4. Pingback: Eu si iPhone 5 | Mihai Tanase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation