Image 003Cand eram mica, de fiecare data cand reveneam din Franta, prin bagajele mele regaseai cel  putin un produs  Le Petit Marseillais. Nu as sti sa explic atractia mea fata de aceste produse mai departe de faptul ca pentru mine insemna mereu ca aduc o bucata din Franta cu mine. In primul rand imi placeau ambalajele. Aveau o poveste. O poveste din Provence care nu putea fi decat frumoasa. Apoi  eram innebunita dupa sapunuri (in perioada aceea nu exista o oferta de sapunuri naturale in Romania) si cremele de corp care miroseau atat de bine.

In fine, poate tocmai de aceea evenimentul de lansare  Le Petit Marseillais in Romania mi-a starnit atat de multe amintiri placute. A ajutat destul de mult si locatia minunat aleasa si decorata. Am inteles ca atmosfera in sine  a fost in perfect acord cu o adevarata poveste din Provence. Eu am reusit insa sa ajung exact cand se incheia asa incat nu mi-a mai ramas decat sa ma bucur de un superb apus de pe minunata terasa de la Domenii Plaza by Residence Hotels.

Vestea buna este ca de acum incolo le gasim si la noi in magazine: sampoane, geluri de dus, balsamuri, masti, creme de corp…

“Johnson & Johnson aduce pe piaţa din România faimosul brand franţuzesc Le Petit Marseillais. Produsele sunt disponibile în hypermarketurile din ţara noastră, în cele trei game: geluri de duş, produse pentru îngrijirea corpului şi produse pentru îngrijirea părului.

Născut în regiunea Provence din Franţa şi având peste 25 de ani de tradiţie în crearea produselor de frumuseţe, Le Petit Marseillais propune consumatorilor o varietate de geluri de duş şi produse pentru îngrijirea corpului şi a părului.

Inspirate din natura şi ingredientele specifice sudului Franţei, regiunea Provence, gama de produse Le Petit Marseillais abundă în prospeţimea aromelor mediteraneene ce învăluie trupul, pentru un răsfăţ deplin şi o experienţă senzorială inedită.

Aromele din fiecare produs Le Petit Marseillais exprimă bucuria de a trăi, dezvăluie acel „joie de vivre” specific regiunii Provence în care armonia şi naturaleţea sunt ingredientele esenţiale.”

Vestea trista este ca eu nu ma voi mai intoarce cu ele in bagaj din Franta si o data cu asta am mai taiat de pe lista un obbicei care tidea sa devina o adevarata fixatie:)

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation