Am asteptat sa il beau acasa in tihna inainte sa va impartasesc secretul. Am vrut sa ma asigur ca papilele mele gustative sunt la fel de fericite sa il simta ca si prima data. Mi-am dorit sa avem  un moment in doi, departe de reflectoare si de inaltimi ametitoare ca sa pot sa imi dau seama daca il plac pentru ceea ce e cu adevarat.

Ne-am cunoscut saptamana trecuta,  la etajul 13 al Pipera Business Tower, intr-o seara racoroasa, dupa o zi  plina de soare. M-a intampinat cu o  zmeura proaspata  in pahar, in compania unor oameni de afaceri. M-a facut sa il plac de la prima inghititura desi nu sunt o mare cunoscatoare.  Da, pentru mine, vinul are rolul, povestea si magia lui in viata, dar care nu au nici o legatura cu oenologia. Cel putin nu foarte riguroasa. Exista momente pentru un pahar de vin alb, de rose sau rosu iar ele nu trebuie confundate niciodata.

O data cu el, am descoperit-o pe Ioana Micu dar si pasiunea pentru oenologie a unor domni respectabili din online (nu dau nume, pentru ca sunt o domna).

Fara a intra in foarte mari detalii, decizia mea in privinta unui vin tine strict de relatia care se creeaza intre mine si el si de cat de mult rezoneaza aceasta cu momentele in care il vreau alaturi de mine. Si vinurile LILIAC Transylvania, fie ele albe, rose sau rosii au fost dragoste la prima degustare (ca doar  mi-au fost prezentate in compania si atmosfera potrivite).

Transylvania has never tasted more alive

Liliac Transylvania este o investitie austriaca (amb Holding) in podgorii romanesti. Strategia lor de marketing pentru export exploateaza, mai bine decat a facut-o orice ministru al turismului la noi, miturile autohtone (vinurile se vor vinde sub sloganul Good Bloody Wine). Pe piata romaneasca  insa sunt foarte curioasa sa vad urmatorii lor pasi in comunicare.

In mod cert nu ma asteptam sa vad un liliac (nu floarea!) pe eticheta  (bine, poate la cel rosu, dar cam atat) cu toate ca executia este placuta pentru ochi. Si chiar daca este un produs mult prea elegant si rafinat pentru glume comune,  ma intreb cat de  curand nu vom mai spune batman, batman ci liliac, liliac.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation