Pentru toate fanele postarii mele despre “prima evadare” ca mama,  va anunt ca am ajuns  la level 2: parasesc domiciliul cu sau fara copilul din dotare imbracata sport sau in costum de schi (dupa cum cere vremea de afara sau corpul meu care cam sta toata ziua la 23,5 grade).

Ba chiar acum cateva seri am avut ocazia (tupeul as zice) sa ma imbrac ca un om matur cand am plecat la filmul vietii cu Tatal. Adica am avut gentuta mea de dama in care am pus ce a vrut sufletelul meu dar nu suzeta, finet de bumbac organic, pampersi, creme pentru fundulet samd. Ba chiar am purtat cercei si m-am dat cu parfumul preferat! O nebunie, va spun.

Filmul vietii e “LaLaLand” si pentru ca a fost o dezamagire cumplita pentru mine sunt sigura ca va castiga multe Oscaruri. N-am eu gusturi d’astea elevate: nu suport icrele, sampania si nu imi plac diamantele deci… de ce as gusta un film “de Oscar” cum este acesta?!

Si ca aroganta maxima am reusit sa imi schimb complet look-ul. Lucru de care ma bucur doar eu, Tatal si MiculOm momentan. Sigur, am facut acest lucru ca sa justific cele aproape 4 ore petrecute relativ singura si departe de tot ce inseamna maternitate, intr-o lume a adultelor rasfatate – la coafor. Detalii.

Ce-i drept mi-am folosit cardurile cadou ca sa ii improspatez garderoba MiculuiOm iar de Craciun pe unul dintre cadourile mele scria “Pentru Mama lui David” si … ce sa vezi?! chiar era pentru Mama nu pentru Femeia (extrem de util si dorit de altfel). Dar cred ca e doar un lucru pe care trebuie sa invat sa il accept. Sper doar sa nu imi doresc niciodata sa primesc aspiratoare sau oale de ziua mea. Niste sanatate pentru toti ar fi suficient.

Stiu ca cine nu e mama nu va inteleg acest post. E ok, nici eu nu intelegeam inainte de a deveni una. Mamele (mai ales cele fara ajutor) stiu insa ca vorbesc de realizari pentru care risc chiar sa fiu invidiata. Nu asta vreau. Vreau doar sa va dau un status si sa va asigur ca incet -incet redevin eu. Si parca vad si luminita de la capat mai des. Deci se poate.

 

sursa foto

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation