Poftiti la McMiciMcDonald’s reintroduce in oferta sa McMici, produsul creat special de companie pentru piata din Romania. Campania “Poftiti la McMici” va fi derulata în toate cele 67 de restaurante ale companiei, in perioada 25 octombrie – 28 noiembrie.

McDonald’s relansează editia limitata a produselor romanești McMici si Dublu McMici, intr-o campanie care se desfasoara in perioada 25 octombrie – 28 noiembrie. Cele două produse, create special dupa reteta traditionala romaneasca, sunt rezultatul preocuparilor companiei de a ințelege gustul si preferintele locale ale clientilor sai romani. 

Oricat de sanatos as manca (deci sa nu deschidem acum o discutie pe aceasta tema), dau iama macar o data pe luna intr-un fast -food. De regula este McDonald’s. Am eu un fix cu McSundae-ul cu extra- topping de caramel si meniul McFish cu maioneza. Un fix total! Vizita mea/noastra se petrece de obicei la ore matinale la McDrive-uri, dupa ce revenim de la petreceri sau din club. E un fel de aroganta.

Poate ca aceasta “dependenta” este cauzata de faptul ca la 16 ani am ales de bunavoie si nesilita de nimeni sa ma inregimentez intr-un MCDonald’s pe toata vacanta de vara. Vroiam sa castig bani si sa invat sa primesc “ordine” de la sefi stiind ca am o problema atunci cand mi se impune sa fac ceva. Si am muncit dar a meritat experienta (2 ani nu am mai vrut sa simt miros de cartofi prajiti dar asta e alta discutie) pentru ca au un sistem foarte misto care roteste angajatii prin toate task-urile, de motivare si niste standarde foarte clare (aveau cel putin, acum nu stiu cum e) si in plus am avut colegi faini si m-am si distrat. Ideea e ca vara aia am castigat pe luna mai mult decat ai mei (nu ma laud neaparat dar ca idee).

Acum, eu mici nu mananc oricum (nu inteleg pasiunea nimanui pentru produsele cu un asemenea gust si miros) deci aceaste noi produse nu imi spun nimic (eu voi ramane cu fixatiile mele) dar se pare ca romanilor le place ideea (am mancat noi pizza cu sarmale, de ce nu si McMici).

Imi place insa:

– ideea lor de a personaliza meniul fiecarui resturant cu produse cu specific local

– faptul ca in aceasta seara, relansarea a avut loc in avanpremiera doar pentru bloggeri (Cristi, nu am apucat sa iti spun dar mi-a placut tare mult ca ne-ai strans pe toti la un loc si asta m-a facut sa inteleg ca mi-e dor de petrecerile pe care le organizai)

–  la intalnire a venit inclusiv general manager-ul McDonald’s, ceea ce spune, zic eu, destul de multe despre importanta pe care ei o acorda blogosferei romanesti.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation