Ma intind ca o matza la gandul ca facut rost de zece minute doar  pentru mine.Si le imprasti pe blog in lipsa unui spatiu real de relaxare, pe frigul si intunericul asta.
Imi bag ushor in teaca gherutele lacuite si incerc sa nu ma gandesc la nimic in mod deosebit, sa-mi aduc aminte ce inseamna sa fiu libera, dezlantzuita.M-a pufnit rasul deja.Mai dureaza pa cand ma voi elibera- nu mult dar suficient. Cineva- persoana importanta-nu spui cine imi atragea atentia ca am devenit o calugarita ( din pct de vedere zoologic chiar am devenit una doar ca nu prea am capul carui mascul sa-l devorez) din punct de veder social am depasit statutul acesta sunt mult mai departe.
privesc detasat toate problemele care mi-au napadit neuronul si nu ma pot abtine sa ma intreb cat de importante mi se vor mai parea mie aceste chestiuni in ultima clipa a vietii.Imi va mia pasa oare de ele?!Ma indoiesc profund dar ideea e ca in momentul de fat reusesc sa-mi de-a de cap suficient cat sa am senzatia ca ma sufoc lent. 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation