Este a doua oara in ultimele saptamani cand imi pare rau ca ma intorc in Bucuresti. Cand furnicarul orasului nu imi lipseste cat negru sub unghie iar casa de imprumut, asa mare frumoasa si spatioasa, mi se pare atat de departe de raiul pe pamant. Pentru ca ieri am fost acolo, intr-un rai romanesc, iar el e departe de Bucuresti.

Mi-am amintit un lucru simplu: cum e sa fii atat de fericit in simplitate si sa nu-ti pese de nimic si pur si simplu sa pleci la drum.

Am suferit, ce-i drept, de drama omului modern: sa ramai in mijlocul zilei fara baterie la telefon si aparatul foto si sa nu ai incarcatoarele la tine sau prize in zona, nu e lucru de saga. Au meritat insa zilele astea de hoinareala prin tara mai mult decat orice excursie exotica.

Da, m-am intors, energizata si plina de povesti si poze, la conexiunea mea de Internet, la mail-urile, deadline-urile si intalnirile mele pana la urmatoarea aventura.

In zilele  ce au trecut am vazut locuri minunate, am cunoscut oameni minunati, am invatat lucruri minunate, m-am minunat. Si ca nu care cumva sa uit, am sa am grija sa astern aici, rand pe rand, in fiecare zi,  in poze si cuvinte, fiecare intamplare a minunatelor calatorii.

Foto credit: Ruxandra Melinte

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “Minunatele calatorii

  1. Awww, ce frumos ai scris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation