va prezint…..pufoseniAAA ! cel mai nou membru al apartamentului nostru inchiriat, pe care, cel mai probabil, il asteapta un lung sir de permutari atat in perimetrul sufrageriei actuale cat si al celor viitoare (vorbesc din experienta). se prezinta zdravan si sanatos asa incat ii prevad viata lunga chiar si in aceste conditii.

pufoseniAAA a aterizat la mine sub forma de cadou de la Neoset la sfarsitul vizitei pe care am facut-o la noul lor show room din Pipera. dilema pe care am avut-o a fost legata de transportarea ei cu Albastrica, lucru absolut imposibil, motiv pentru care am chemat special Balena. acum puteti concluziona fie ca pufoseniAAA e maaare (e!), fie ca Albastrica e mica (e!), fie ca eu si Dl Bunescu nu avem ambitie cand vine vorba sa impingem un puf in portbagajul masinii pe ploaie (avem dovezi ca ne-am straduit din rasputeri). una peste alta ne-am distrat!

distractie a fost si intreaga vizita la show room-ul Neoset din Pipera. si nici nu se putea altfel in conditiile in care:

–  am fost rugati sa utilizam intens cariocile pe o bucata de material din care sunt facute canapelele lor pentru ca apoi sa fim pusi la curatat boacanele prestate (o bucata de servetel umed, cateva secunde si totul arata ca nou). incantata si uimita am luat cu mine mostra (pentru ca are o culoare atat de frumoasa!) ca sa mai desenez si in sedinte pe ea (daca tot pot sa sterg si sa o iau de la capat…)

– am avut un moment Bundy Family pe una din canapele colorate. nu ne-am decis care e care si va anunt ca lipseste Ariel din peisaj

– ne-am delectat cu un tort delicios in cinstea relansarii retailer-ului grec pe piata din Romania. se pare ca acest show room este doar prima investitie dintr-o serie de magazine care urmeaza a fi deschise in toata tara.

– am fost rasfatati cu un set de poze colorate a caror protagonisti am fost fiecare in parte

– am descoperit o multime de piese de mobilier multifunctionale, modulare, adaptabile, confortabile … exact pe gustul meu!  designeri de la Neoset utilizeaza cu mult curaj diverse tipuri de materiale si culori intense, lucru care mi-a bucurat inima si ochisorii.

[flagallery gid=28 name=Gallery]


Acum, dupa toata aceasta distractie, trebuie sa recunosc ca am ramas si cu lucruri serioase in minte dupa acesta intalnire: toate produsele celor de la Neoset vin insotite de un certificat de garantie (intre 1 si 10 ani) dar si de un serviciu post vanzare complet (adica daca, doamne fereste, ai ramas fara un piciorus la fotoliu, ai reusit sa sfasii o husa sau mai vrei o usa la dulap, le dai un telefon si totul se rezolva). In plus, livrarea este gratuita iar in Bucuresti si montajul. DIstractie, distractie, dar oamenii astia au un business serios !

Din aceeasi serie:

One Thought on “PufoseniAAA de la Neoset

  1. Daniel on 11/14/2012 at 20:07 said:

    sa v-a bucurati de ea mult, mult timp .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation