am calcat in mirosul de balega proaspata cu ochii inca lipiti de somn. era prea dimineata si prea complicata treaba asta cu diafragma, timp de expunere, compozitie, poveste… tot ce imi aduc aminte este ca toti cei din #tabarafoto s-au imprastiat rapid cautand lumina aia dumnezeiasca si unghiul potrivit in timp ce eu mangaiam cu ochii animalele blande, cu ochii mari si umezi care ne urmareau nedumerite.

m-am apucat intr-un final sa butonez de zor Nikon-ul 1J pe care il primisem cu o seara inainte. am calculat si repetat si pozat si iar pozat pana cand nu mai ramasesem decat eu acolo, in mirosul de lapte proaspat muls si mugete de vaci. mi-a fost teama pentru un moment ca nu voi reusi sa iau cu mine nimic din atmosfera acelui grajd. dar am luat tot. tot ceea ce am simit, vazut, trait. am transpus perceptiile mele in imagini.

 

privind in urma sunt mandra de ce am realizat. am inteles pasii pe care ii voi parcurge pentru a deveni un fotograf profesionist (daca voi simti nevoia vreodata). am inteles lumina, starile si momentul unei fotografii bune. nu voi mai putea niciodata, probabil, sa fac doar o poza.

Din aceeasi serie:

One Thought on “niste vaci

  1. Pingback: GADGET-URILE DE LUNI (II) | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation