Genial, incredibil, a la romanica. Saptamana trecuta in Cora. O zi oarecare, o ora oarecare. Cu toate acestea, romanii nostrii in criza formeaza cozi luungi la case. Atat de lungi incat ma salveaza net-ul pe mobil si twitter-ul timp de 30 min de la o depresie. Eu, evident, 4 produse in plasa. Nimic urgent. Dar le vroiam. Asa ca am stat – 40 de minute la o coada de 7 persoane!

La coada alaturata un pusti in carutul de cumparaturi pe la 4-5 ani (frumusel si smechera foc), alaturi de mama lui zambareata si vreo trei babe care suradeau matern si ingaduitor. Pustiul isi anunta mama ca face pipi. Mama la coada, departe de casa. Verifica de 2 ori daca el chair face acum sau mai rezista si pentru ca pustiul da din cap afirmativ la ambele variante sa decida sa rezolve problema. Si nu, nu a tinut cont de buna decenta si propunerile batranelelor de langa. Nu a lasat carutul cu marfa necumparata inca in grija vecinelor grijulii ca sa dea o fuga 10 m pana la toaleta cilvilizata din supermarket. A scos o punga de la Farma Plus, a dezbracat copilul catarat in carut la coada si la pus sa faca pipi in punga. Zambitoare si mandra. Pedofilie si exchibitionism sub aceleasi priviri zambitor- ingaduitoare ale celor din jur. Mi-am muscat limba sa nu comentez si regret si acum . Am fost singura care s-a uitat scarbita si oripilata la eveniment. Mi-am atras alte priviri dezaprobatoare din acest motiv. Ce oi fi avut cu „saraca” femeie?era clar ca nu exista alat solutie gandeau mintile lor de comunisti carcotasi care vor schimbare dara invata noua generatie sa faca pipi la coada la Cora.
Revenim. Specatcolul nu se termina aici. Punga era sparta deci curgea deci au inceput toate sa se agita ca gainile. Femeia are solutie si pentru asta. Inchide linistita punga si imbraca copilu, tine mana sub punga pisatoare, sare peste niste cosuri asezate pe jos de oamenii osteniti de stat la coada si alearga cu punga la….cel mai apropiat cos de gunoi de la casa de marcat.

Se intoarce la locul ei si parca nimic nu s-a intamplat, stam cu toii degeaba mai departe. Zambitori ingaduitor. Tampiti. Ma scuzati, sa avem pardon…

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “NO COMMENT

  1. gigix on 10/09/2009 at 10:45 said:

    haahahaha :)))))) … 😐

  2. Minos on 10/11/2009 at 23:40 said:

    Nu-mi vine sa cred!! Nu ma asteptam la asa ceva nici macar de la Romania. Am ajuns mai rau decat romanii, noi insine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation