Conform principiului noi suntem creativi, mai ales cand e vorba sa ne inspiram din ideile altora, romanii nostri de la Logan au dat-o rau in gard cu ultimul lor vizual.

 

A fost o data un minunat clip TV si niste fantastice, inspirate si indreptatite  printuri care spuneau ca “inteligenta atrage inteligenta”. Era vorba despre Nissan Almera si impreuna cu masina, isi faceau aparitia pe un placut funadal sonor, niste delfini simpaticosi. Frumos concept, bine potrivite simbolurile, mesaj inteligent transmis.

 

Si acum….ma abtin de ceva zile dar nu mai pot, pentru ca nu ma pot abtine din ras cand zaresc Logan undeva:

 

 

 

Nu, serios…adik…Free Willy nu-mi sugereaza nimik din ce as vrea sa regasesc in masina mea. Clar nu l-as transporta cu ea nici daca i-ar intra tot neamul pe o dunga (sunt convinsa ca pute!).
Ca e incapator…el, orca, sunt convinsa  in rest….dupa ce ca alaturarea orca-noul Logan mi se pare inestetica, insensibila, cretina, apare si sloganul (nu, noi nu ne oprim pana nu ne dam de tot in cap). Si sloganul vine si ne spune "Mai mult spatiu, mai multe posibilitati". As ocupa mult spatiu ca sa descriu ce-mi trece prin minte dar clar nu e vorba despre ce concept vor ei sa-mi vanda.
Nostim, nostim am prins sursa de inspiratie. Si m-a amuzat prin comparatie cu originalul.
 
Ce-l de-al doilea print ma  dezorienteaza insa total:
 

 

Aaaaa……De ce,…. domnilor?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “noul logan atrage balene :))

  1. gigix on 11/30/-0001 at 00:00 said:

    nice template. si puteai si tu sa te informezi de la sursa:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation