parcare-tribunalTocmai cand ma umplusem de misoginism ajungand la concluzia ca doar femeile pot parca prost o masina, mi-am dat seama ca o luasem pe cai gresite.

Poate ca femeile nu se pricep la fel de bine la parcari  si mai lasa masina in drum sau parcata incorect dar barbatii depasesc cu mult cantitatea locurilor incredibile de parcat (perfect)  cu nesimtire. Statistic vorbind… toate masinile lasate pe banda intai (dublandu-le pe cele deja parcate regulamentar sau catarate pe trotuar) sunt parcate de catre barbati. In general femeile, chiar daca parcheaza prost, se agita sa o faca legal (da, exista si exceptii).

Apogeul nesimtirii l-am descoperit azi intr-o benzinarie, cand un domn (neposesor de masina cu fitze si fara apucaturi de figurant) si-a parcat linistit masina in fata mea, pe aleea de iesire din benzinarie, pe o trecere de pietoni, blocand accesul (locuri in benzinarie mai erau cu duiumul) pentru orice altceva in afara de o motoreta. Omul a oprit linistit, a coborat la fel de nonsalant, a incuiat calm automobilul si a disparut intr-un bloc de alaturi lasandu-ma blocata de uimire. Nu am putut sa ii ridic stergatoarele pentru ca erau sub capota dar am observat ca cei doi politisti parcati in benzinarie nu pareau deranjati  de moment asa ca am taiat si eu linia continua ca sa pot iesi pe cealalta parte a benzinariei.

 

sursa foto

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “Nu, nu femeile sunt problema

 1. asta nu inseamna ca nu stie sa parcheze o masina
  esti femeie si nu ai pic de logica in ceea ce vorbesti
  una e nesimtirea si alta e sa nu fii in stare sa parchezi o masina.
  femeile nu sunt in stare sa le parcheze si barbatii sunt nesimtiti, bineintele existand exceptii de fiecare parte

  • provinciala on 01/22/2014 at 19:38 said:

   daca ai fi citit postul cu atentie si logica ai fi vazut ca nu am zis nici o secunda ca barbatii nu stiu sa parcheze. ba chiar o fac perfect doar ca in cele mai nesimite pozitii si locurile cele mai ilegale. dar e ok, sa stii ca eu accept si comentarii misogine pe blog de la useri necunoscuti. cred ca e o boala fara vindecare si ei nu au nici o vina ca sunt asa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation