Ultima carte citita care mi-a placut teribil si am recomandat-o mai departe este Oameni Feroce a lui Dirk Witenborn.

O carte intensa, cu un comic salbatic si rasturnari de situatie specifice unui  bun scenarist. Nu am putut sa o las din mana cateva seri la rand, pana cand am terminat-o.

Anul acesta, Oameni Feroce a fost doua surpriza placuta din partea continentului American dupa Gargui (scrisa de un canadian). Fiind un mare fan al Ojog Brasoveanu, Pascal Bruckner, Ileana Vulpescu samd, nu ma asteptam sa regasesc intre scrierile americane carti care sa ma fascineze atat de mult (mai ales dupa dezamagirea pe care am avut-o citind celebra De veghe in lanul de secara).

Va spun toate acestea pentru ca acum puteti cumparacartea la un pret bun de pe buybooks.ro. Regasiti pe acelasi site o colectie variata de carti la un pret avantajos. Am descoperit site-ul in urma unui post scris de o draga despre campania lor. Mi-a placut asa de mult  incat am de gand sa va povestesc si voua despre ce este vorba:

” Scrie un articol in blogul tau, despre o carte pe care o iubesti sau o detesti.


In cadrul postului, insereaza un singur link catre
http://www.buybooks.ro/ pe cuvantul carti, boldat.
Atat:
carti

Orice blog decent (adica nu nou-creat sau gol) primeste un cupon de 30 RON, plus transport gratuit (mai putin cu curierul). O data ce  creste pagerank-ul blogului, va creste si valoarea cuponului (poate ajunge chiar la 100 RON)

Trimite mail la buy@buy.ro, pune acolo si link-ul catre articolul tau si vei primi codul cuponului.

Dupa care, fa comanda la cartea pe care o vrei, Buybooks.ro este o mare librarie virtuala.”

Stiu ca le crestem pagerank-ul aproape moca dar mi se pare o initiativa foarte frumos gandita asa incat ma inrolez benevol si perfect constienta.

Va tin la curent cu ce am achizitionat cu acel cupon primit de la ei.

LATER EDIT
Mail de raspuns prompt la inscrierea mea. Ar fi fost frumos daca nu ar fi inceput cu ” Buna, Va multumim pentru vorbele bune pe care ni le-ai dedicat”. Mi-am primit codul si mi-am comandat: Stretching. Oriunde ?i oricând . Surpriza frumoasa din partea lor este ca imi subventioneaza si transportul.
ONE DAY LATER EDIT
Carte livrata iar eu incantata de alegerea facuta.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation