Intalnirile Andressei devin traditie. Ceea ce ma bucura enorm. Pentru ca in sfarsit, fetele din online se intalnesc periodic sa stea la vorba ca intre fete, despre ce vor ele: de la economia globala, sali de fitness, animalele de companie, parinti, frati, surori, iubiti sau ce se mai petrece in blogosfera. Doar ele intre ele, de dragul lor si pentru ele.

Asadar duminica a fost cea de-a doua editie #ladiesbrunch, la fel de luminoasa dar un pic mai calda ca prima (s-a stat si pe „terasa”). Parca are doamna un contract cu soarele si acesta ii asigura, indiferent de anotimp, zile insorite cu aceste ocazii (poate ca el este silent sponsor 🙂 ).

Intalnirea s-a petrecut in  locatia aceea mica si cocheta despre care v-am mai vorbit, cu o atmosfera magica, unde toata lumea are cel mai luminos si minunat zambet pe care l-am vazut vreodata – Simbio. In locul acela unde mancarea este preparata cu drag si atentie si de unde e pacat sa pleci daca nu gusti cel putin un smoothie. Sa fie clar, acolo nu gasesti orice fel de smoothie ci doar combinatii delicioase menite sa iti creasca energia, sa iti opreasca imbatranirea (inca nu am descoperit dupa cate portii vezi efectele) sau pur si simplu sa-fie-clar-pe-gustul-tau (ca te lasa sa alegi ce vrei sa amesteci in pahar – mere pere in panere, ghimbir piscacios, merisoare, morcovi, mure, afine …).

Tot despre acest loca pot sa recunosc ca de obicei ma oftic ca portia de crema de broccoli nu e mai mare ca sa nu ma simt prost ca as vrea sa mai comand una. Si cum imi place energia acestui loc, am sa ma intorc o data acolo, sa o iau la intrebari pe resonsabila de rezultate despre ce si cum e cu pasiunea ei minunata – Simbio.

Pozele le-am furat de pe albumul Facebook al andressei unde veti gasi si marturii vizuale ale bunatatilor ce am servit.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation