Dap, deci astazi, mie si  vecinilor de palier (caci casa mea de dupa vacanta cu bagajele in toate cele 4  zari nu a fost apta de oaspeti si i-am tinut pe oameni departe de ea) ne-au fost incantate urechile cu o serenada. Dar nu orice fel de serenada ci una dedicata mie! Pana si cainii din cartier au amutit (ei nu tac niciodata). M-am infiorat pana in varful degetelor. O serenada? Pentru mine? Aici? Acum? Dar cum, de la cine, de ce (oare inca nu s-au retras toti admiratorii?)

20130717_153404Pai da. A fost o serenada. Una dedicata mie … blogger-ului, omului de online (ce ti-e si cu romantismul in zilele noastre) … si mi-a trecut fiorul. Dar m-am imbujorat si m-a bucurat momentul. Nu e ca si cand in fiecare zi primesti asemenea momente in dar, fie ele si mai putin romantice decat te astepti.

Cu o chitara si zambetul pe buze, Sarmis (chitarist in Firmament si The Band) mi-a “desconspirat” in public  preocuparile si apoi, la fel de zambitor, mi-a servit si un autograf. Va las  dovada celor cantate mai jos (nimic din versuri nu o sa va indice linia melodica, dar va spun ca era vorba despre Blue Suede Shoes).

Stati linistiti, omul venise doar sa ma anunte ca cei de la Springtime au lansat Spring Snacks-urile si sa imi propuna sa imi scot prietenii in oras. Ii scot acum, ce sa fac. Prea mi-a cantat frumos.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation