Geek-ul din mine este fascinat  de tehnologie. De fapt, geek-ul din mine este de-a dreptul indragostit de ea, cum am mai spus, mai ales atunci  cand ii face viata mai frumoasa. Si mai departe de gadget-uri si alte dispozitive cu multe fire, butoane sau touchscreen-uri, motoare, procesoare si pedale de ambreiaj, mai exista o zona in care geek-ul din mine este interesat de subiectul tehnologie: produsele cosmetice. Pentru ca pana la urma geek-ul din mine este femeie.

Desi am devenit imuna la mesajele de genul: „tehnologie si inovatie de ultima ora”, „cel mai bun produs”, „descoperire revolutionara”, cred cu tarie in  rezultate si promisiuni confirmate de realitate. Sunt, asadar, un mare fan al testelor in conditiile in care identific un produs care imi promite rezolvarea  unor anumite aspecte. Fie ca vad efectul instant (rujuri, farduri, fixative etc), fie ca trebuie sa am ceva rabdare pentru ca pielea mea sa imi spuna cum se simte (creme, uleiuri etc), sunt dispusa mereu sa experimentez.

Curiozitatea ma impinge sa incerc mereu produse noi, pentru ca tehnologia din spatele industriei cosmetice evolueaza rapid. Asta pentru ca, undeva in lumea asta, multi oameni in halate albe cerceteaza si combina  temeinic zeci de ingrediente si formule pentru a ne pune la dispozitie produse minunate.

Din pacate ele ajung la mine mereu impachetate sub denumiri pompoase si greu de retinut, care nu imi spun mare lucru (mai departe de o tactica de marcomm, de pozitionare). Serios, nu pot sa nu observ ca acum doi-trei ani toate problemele se rezolvau cu produse pe baza de aloe, apoi a urmat anul produselor cu laptisor de matca, dupa care au urmat icrele, bambusul, ginko biloba, aurul si tot felul de nastrusnacii  magice – astept nerabdatoare extrasul minune din varf-de-coada-de-maimuta-cheala-cu-3-picioare-albastre). Dar eu am incredere in sutele de oameni in halate albe si astept cu nerabdare roadele muncii lor, indiferent de denumirile sub care sunt ascunse.

Intr-un final este important ca am inteles cum functioneaza  pielea mea si de ce ar avea nevoie ca sa o ajut sa functioneze si ca stiu ce imi doresc sa primesc de la produsele pe care le folosesc.

Acest post a fost iscat de propunerea celor de la Oriflame de a-mi oferi spre testare  3 produse: noul rimel Hyper Stretch (rimel pentru alungirea spectaculoasa a genelor, ce contine Pro-Long Complex™), crema Ecollagen 3D(aceasta crema corecteaza ridurile adanci; contine complexul Tri-Boosting complex™) si Bioclinic (crema cu ingrediente eficiente ce stimuleaza producerea de celule structurale noi; contine tehnologia Cell-Innov™). Dupa cate va spuneam, denumirile nu imi spun  nimic, dar le multumesc ca au ales sa traduca in limba mea aspectele pentru care aceste produse au solutii. Asadar le astept cu nerabdare spre testare pentru a putea mai apoi sa vi le prezint in cunostinta de cauza.

Tehnologie, tehnologie, dar sa stiu si eu daca imi face viata mai frumoasa.

Din aceeasi serie:

One Thought on “Tehnologii cosmetice inovative

  1. Pingback: 1, 2 test – 1, 2 Oriflame test | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation