Mi-am rupt in doua toate recordurile la trecut peste stari depresive de una singura (relativ…-plocoane pentru meritul de netagaduit al lui Boo). Nici macar o saptamana de cand am crezut ca mi se rupe lumea in doua si I’m back in busssines!
 
Ori am inceput sa ma maturizez, ori devin o fata rea. Nu ma mai impresioneaza oamenii care ma dezamagesc. In curand chiar cred ca nu am sa o mai iau atat de personal.
 
Pe de alta parte postul din Fabrica-de jucarii (a se retzine ca e alta boo, nu Boo a mea) pune pe tapet mai clar decat am reusit eu vreodata sagetzile ce imi trec prin cap. Motivul pentru care nu vreau o viatza plicticoasa.
 
 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “pentru ca….e luna plina!

  1. boo on 11/30/-0001 at 00:00 said:

    nu imi vine sa cred ca ti-a luat atat de mult. O saptamana este enrom. Chiar imi pare rau ca te-am lasat si ca nu a stat langa tine. personajul nu merita o saptamana.in alata ordine de idei boo zice foarte frumos ce zice ea si de bun simt numai ca mai este un lucru pe care niciuna nu vrem sa il recunoastem : dupa un timp chiar vreai sa ai acea relatie plictisitoare, chiar iti doresti sa iubesti si sa fi iubita dar pana atunci obsesiile ne ajuta sa fim creative deci ce incerc eu sa zic este ca : IUBITA PROFITA DE STAREA IN CARE ESTI SI APUCATE DE SCRIS CA TU CHIAR SCRII FRUMOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation