photo (2)Tin sa va spun ca sunt unii oameni din agentii si companii pe care am decis sa ii numesc cu drag: zanele mele maselute (da si pe baieti, fara nici o jena, pentru ca sunt genul acela de barbati care pot purta un tricou roz si tot sa emane masculinitate). Sau lor le pot spune pur si simplu pestisori aurii…. cum vreti voi, pace sa fie!

Asta pentru ca uneori nici nu apuc sa verbalizez unele vise si dorinte si ele mi se implinesc. Datorita lor. Si nu pot decat sa ma bucur. Ba chiar uneori imi fac pur si simplu ziua mai frumoasa cu un cuvant sau doua sau o surpriza placuta si asta e tot ce conteaza: ca exista astfel de oameni in jurul meu mai departe de prieteni si familie.

In incheiere, dragile mele zane maselute si dragii mei pestisori aurii, va multumesc ca existati si sunteti atente/atenti la toate dorintele mele. Promit ca o sa fiu cuminte, pap tot din farfurie siĀ  nu mai vorbesc urat cand ma enervez.

Ma gandesc insa ca ar trebui sa aflu daca oferiti serviciii extinse si in alte arii decat cele profesionale. Am pentru voi o lista intreaga de dorinte si vise pe plan personal si cum am batut recordul in ultimele luni la scos masele, ma gandeam ca merit un pachet generos sau cel putin ceva extra. Deci?

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation