putem cumpara haine in rate si asta mi se pare incredibil. incredibil de inspaimantator. nu neaparat ca oferta a comerciantilor (la urma urmei se numeste adaptarea ofertei la cererea pietii) ci ca si patern al cumparatorilor. adica, sa fie clar, nu dam in rate haine second hand (nu ne-a izbit chiar in acest hal saracia). dar avem nevoie de papuci si haine pe care nu ni le putem permite din cat castigam, ca sa ne dam ceea ce nu suntem la job-urile noastre de pitzi corpo. din cate stiu sistemul a fost implementat in magazinele cu brand-uri mari din mall-uri (adica marfa de la cocosul rosu cu ados de fitza).

fu inmormantare de tigani acum cateva zile la una din casele de pe langa firma. i-au cantat femeii de dor de duca si de drag. molcom si cu suflet, fara bocete si strigate. i-au cantat o zi intreaga si o noapte cu pauze de haleala. e drept ca dupa apus muzica se auzea chiar macabru din gradina noastra.

ma gandeam ca nici ei nu ii lasa sa plece pur si simplu. si ei vad un drum catre dincolo. niste etape de desprindere de acesta lume. si daca lasi in urma credite? nu e logic sa te tina mai mult ca sa poti muri in rate?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation