Am fost la mars ieri. La acela roz care a colorat un pic traseul Piata Charles De Gaulle-aproape Piata Victoriei. Fantastic impact de imagine pentru Avon si Avantaje, fantastica miscare de masa, geniala strategie de marketing: scoatem banuti, imagine pentru companiei, dovedim corporate responsibility si reusim si o constientizare in masa a problemei.

Everybody is happy!

A fost chiar civilizat cu toata lispa de organizare. Sau or fi avut ei niste organizare organizata dar nu pentru romanii nostrii. S-au dat tricouri si baloane (roz evident- un supliciu pentru mine purtarea respectivei culori dar m-am simtit impacata cu ideea ca o fac pentru o cauza nobila). Am fost calcata in picioare la propriu, char daca ma aliniasem civilizat la coada (penibili care au parasit de indata spatiul dupa ce si-au revendicat tricoul si balonul; in continuare nu inteleg de ce au ales sa se inghesuie sa ridice aceste obiecte clar promotionale care purtau si incarcatura unui mesaj pozitiv, iar mai apoi

 sa nu ia parte la manifestare. Ma indoiesc ca mosuletul cu pustiul calare pe ceafa, care reusise sa asurzeasca bietul copil in dreptul zgomotoaselor boxe, venise acolo sa sustina “1 din 8 femei “care descopera ca au cancer la san)

 

Mi-a placut:

         faptul ca intr-un final, o multime de tricouri roz si balonase au marsaluit pe traseul presatbilit (fara scandal)

         am vazut multe cupluri tinere in mars (la initiativa Ei sau a Lui sau de fason…cuplurile astea m-au induiosat. Brava la ei !)

         multe si  multi tineri (sunt convinsa ca aveau si alte alternative pentru o frumoasa dupa-amiaza de duminica, dar au ales sa-si ofere timpul unei asemenea cause)

         miile de baloane roz trimise in vazduh la final

         ideea in sine de forta a vointei maselor

 

M-au cam deranjat:

         oamenii veniti doar sa plece cu baloanele si tricourile acasa

         cei care nu au eliberat baloanele la sfarsitul marsului (nu inteleg de ce au mai marsaluit si nici ce aveau de gand sa faca cu acele obiecte roz inscriptionate)
–    faptul ca am fost anuntati ca anul acesta 5 000 de femei vor afla ca au cancer la san in Romania (eu le inteleg statisticile si da bine sa atragi atentia cu  slogane de genul 1 din 8 femei sunt depistate avand cancer la san dar de aici pana la un asemenea verdict…deprimant…)

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “Pink is not my favourite color.Still….

  1. Unul din blogurile mele preferate, din clipa asta. Nu numai util si bine scris, insa si foarte “viu” si original. Respect si mult, mult succes! Motanul

  2. Multumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation