auto.roDaca nu cumva ati aflat deja (pentru ca aceasta minune a fost lansata joia trecuta si eu acum apuc sa va spun), va spun eu: inca  veste buna vine de la una dintre aplicatiile mele preferate, auto.ro care ofera mai nou posibilitatea achitarea amenzilor auto direct din aplicatei. Suna minunat, nu-i asa?!

“Șoferii au acum posibilitatea să achite, oricând și oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicația Auto.ro. Tranzacția se procesează rapid și sigur prin serviciul de plăți online furnizat de Libra Internet Bank.

Aplicația este extrem de utilă șoferilor care au amenzi de plătit și optează să plătească jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai ușor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenției, deoarece o pot plăti de oriunde și la orice oră. 

Procesul de plată a amenzii auto din aplicația de mobil Auto.ro este simplu, rapid și sigur: șoferii completează datele procesului verbal, achită prin card bancar și primesc confirmarea, respectiv dovada plății prin e-mail. Fiind în format electronic, dovada plății amenzii poate fi regăsită cu ușurință în caz de necesitate. Platforma oferă utilizatorului posibilitatea să aleagă localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) către care se va face plata.”

Sincera sa fiu, nu as vrea sa o testez prea curand, dar sunt convinsa ca este inca o functionalitatea pentru care merita sa le multumim. Eu una le sunt recunoscatoare pentru ca exista rubrica Masina mea unde imi setez remidere pentru tot felul de “nimicuri soferesti” periculoase atunci cand uiti de ele (rovinieta, ITP, RCA etc), pentru posibilitatea de a cumpara rovinieta exact in momentul in care ma indrept spre iesirea din oras precum si impresionanta baza de date de vulcanizari, service-uri si spalatorii pe care o au. Le-am folosit si functioneaza excelent.

Aplicatia ofera multe alte functionalitati pe care nu am avut ocazia sa le folosesc inca dar sunt convinsa de utilitatea lor. Asa ca daca nu ati instalat inca auto.ro pe telefonul vostru (chiar daca nu sunteti sofer puteti gasi acolo numere de taxi-uri si recezii despre fiecare firma in parte, servicii rent a car,  o harta a ATM-urilor, scoli de soferi samd), cred ca este momentul sa o faceti. Aplicatia este disponibila atat pentru android cat si pentru iOS

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation