pepsiAnunt important!

Trupa de femei decise sa isi ia #varaincap week-end-ul asta va solicita ajutorul (adica subsemnata, Andreea B si Mona ) !

Plecam pe Valea Prahovei azi la pranz, cu mult chef de distractie si multe doze de Pepsi in portbagaj si … atat. Ca vara e si la munte nu doar la mare. Si distractia la fel.

Vrem sa cunostem oameni noi, sa revedem cunostinte vechi, sa descoperim locuri frumoase, sa degustam mancaruri alese, sa facem multe poze si filme, sa povestim lumii despre experienta.

Pentru ca provocarea pe care am primit-o  a fost  sa supravietuim 3 zile fara bani, daca sunteti IN sau DIN zona, dati-ne un semn si poate ne vedem, spuneti-ne unde am putea manca/dormi, ce ne recomandati sa experimentam in week-end.  Facem cinste cu doze de Pepsi si multa voie buna!

Da, este vorba despre  campania Pepsi  #varaincap  si nu suntem singura echipa pornita in aventura. Cum toti s-au inghesuit la mare, noi am zis sa mergem la munte. Curiosi sa stiti ce se intampla? Care sunt romanii minunati care isi iau #varaincap alaturi de noi si ne ajuta sa trecem cu bine peste aceste zile? Unde ne distram, mancam, stam? Urmariti #varaincap pe toate retelele sociale care suporta #.

Din aceeasi serie:

One Thought on “#varaincap – plecam la drum doar cu Pepsi!

  1. Pingback: Vara in cap « Ivo Bobal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation