Asta inseamna ca pana pe 12 decembrie, in ce zi vreti voi, intre 18:00 -22:00, le puteti face o vizita celor de la Foto Union. Mergeti in cafeneaua Tete-a-Tete din Herastrau , la studioul amenajat special pentru campania publica de fotografie – Portret de Familie.


Aranjati-va frumos sau, din contra, veniti in pijamale (voi sa fiti fericiti!) si faceti poza aceea minunata alaturi de cei dragi (familie sau nu), intr-o atmosfera relaxata. Poza aceea pe care o veti primi printata ca si carti postale si pe care, cel mai probabil, o veti inrama cu drag ca sa va bucurati casa si ochii si sufletele de sarbatori. E simplu si frumos.

Pentru dependentii de Instagram sau inspiratii, pe tot parcursul campaniei (6-12 dec) se deruleaza si un concurs despre „chef de viata” pe Instagram. Recomand participarea!

Portret de Familie este un eveniment traditional al Foto Union, realizat anul acesta cu chef de viata de la de la Prigat, intr-un decor original Mobexpert, cu fotografii tiparite pe imprimanta Xerox – Phaser 7800.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation