Va provoc sa il innebunim pe simpaticul Sutu si o data cu el sa il cucerim si pe Badoiu. Sa le rascolim simturile, aparatura, blitz-urile, sa le acaparam studioul, sa le ascultam muzica, sa le cotropim timpul, sa le tropaim delicat auzul.  Si drept rasplata ei ne vor darui imortalizarea atemporala a spiritului nostru intr-un Potret. Un Portret al fiecareia, fiecare cu altfel de poveste dar la fel de intens. Un Portret de Femeie.

Cum punem asta in practica? Inocenti, ei ne –au invitat la cea de-a doua editie a proiectului Portret de Femeie. Noi, femeile, acceptam provocarea si cucerim Foto Union-ul  in perioada 1-8 martie 2012. Ca sa ne bucuram de noi, ca sa ne descoperim, ca sa ne iubim mai mult, ca sa ne lasam rasfatate, adulate, invidiate. Nu va fie teama, duminica voi semna condica acolo la sesiunea dedicata bloggeritelor si va voi arata din nou ca nu se ascunde nimic inspaimantator in spatele cortinei si in lumina reflectoarelor.

Dragele mele, sa stiti ca ma pun sa fac o lista cu numele amazoanelor, pisicilor, dulcineeelor, ciupercutzelor, andreeutzelor, piersicutelor, ochioaselor, mamitzelor si ingerilor pe care le voi trage de mainile lungi pana in fata obiectivelor (in perioada 1-8 martie) ca sa scot la iveala fiecare lucru minunat pe care il ascund in ele. Daca exista printre dvs doamne, domnisoare, spirite sau spiriduse care doresc sa se alature listei in mod benevol (adica sa nu ma apuc sa le trag de mainile lungi) nu fiti timide. Semnalati. Ca tare as vrea sa mergem impreuna.

 “Portret de Femeie” este o campanie de fotografie destinată exclusiv femeilor. Ea va avea loc în perioada 1-8 martie, zilnic între orele 18.00-22.00, orice persoană de sex feminin putînd veni la studioul Foto Union, strada Săgeţii nr. 6 (pe langa Biserica Armeneasca) pentru o şedinţă foto profesională, la finalul acesteia urmînd a primi cadou un portret.

 

Campania de anul acesta este posibilă cu sprijinul Pepsi Light şi Nikon.

Din aceeasi serie:

17 Thoughts on “Portret. De Femeie.

 1. Eu imi doresc sa vin 🙂

 2. trage-ma si pe mine de mana 🙂 Numai ca nu stiu la ce categorie din cele enumerate de tine mai sus sa ma incadrez… 🙂

  • provinciala on 02/25/2012 at 15:53 said:

   @ioana inaugurez cu tine o categorie pe care am omis-o din enumerare zane 2.0 🙂 si mai am, evident pentru cunoscatoare, elefntei si fete cucuiete 😉

 3. Isabelle on 02/25/2012 at 15:46 said:

  M-ar tenta si pe mine…:)

 4. :))) Buna asta cu zane 2.0 :)))))

 5. provinciala on 02/25/2012 at 21:24 said:

  deci pana acum 3 de aici si inca 2 pe Facebook. oook.. mai asteptam oleaca si va dau de veste sa vedem cum facem sa ne sincronizam

 6. Diana on 02/26/2012 at 14:45 said:

  O ciupercutza creatza si cuminte primiti? 😀

 7. Alexandra on 02/27/2012 at 18:55 said:

  Recunosc, am citit in graba si nu stiu cand si cum trebuie sa stau la poza, dar am vazut ca sunt mentionati elefanteii intr-un comment, deci count me in. :))

 8. Raluca on 03/02/2012 at 18:51 said:

  Super idee 🙂 Necesita programare in prealabil?

  • provinciala on 03/03/2012 at 10:35 said:

   nu. absolut deloc. tot ce trebuie sa faci este sa te infatisezi pe str. sagetii 6 intre 1-8 martie dupa ora 18.

 9. Pingback: Campaniile saptamanii 27 februarie – 4 martie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

 10. Pingback: Campaniile saptamanii 27 februarie – 4 martie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

 11. roxa on 03/14/2012 at 13:43 said:

  Eu nu am putut ajunge 🙁 Am vazut pozele facute la Foto Union in galeria Pepsi Light de pe pagina de Facebook Pepsi Romania. Au si niste super accesorii ca premii!! 🙁 Sper ca anul viitor sa ajung..am vazut ca atmosfera a fost super faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation