Parinti, bunici, piticii, bone si pisici, frati, surori si verisori mai mici, sunt convinsa ca nu ati uitat ca INCEPE SCOALA!

Si cu totii stim ca mai departe de emotii, rechizite, flori, plansete, zambete,ploaie sau soare, prima zi de scoala a fost, este si trebuie sa ramana un moment magic. Este clipa aceea  pe care am vrea cu totii sa o retraim cel putin o data in viata, momentul care trece prea repede ca sa il constientizam pe deplin mai devreme de primul examen serios, ziua in care incep responsabilitatile, temele…toata distractia vietii de adult.

Asadar recomand imortalizarea strasnica a primei zile de scoala, eventual pe vesnicie, cu ajutorul a cel putin unui aparat foto.  Poza asta, peste ani, va face furori in sufletul fiecaruia, va aduce un zambet pe buzele celor dragi si va servi drept exemplu de perfectiune odraslelor personale.

Baietii dela Foto Union si Prigat numara, toamna asta, bobocii. Portile studioului se redeschid pentru campania publica de fotografie: Portret de Scolar.

Sunteti asteptati in perioada 1-8 septembrie 2012, intre orele 10:00-18:00, la studioul Foto Union din Strada Berzei, nr. 16, Bucuresti, impreuna cu micutii  (clasele I-VIII), pentru o sesiune foto, asa cum v-au obisnuit, complet gratuita.Si unde mai pui ca fiecare participant va primi din partea Prigat si Foto Union fotografia sa printata, in format A4.

Pentru a participa, cei interesati trebuie sa faca o programare in prealabil, la urmatorul numar de telefon: 0762.293.966 (Claudia) si sa tina cont de faptul ca cei mici sunt asteptati la studio in uniformele scolare.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation