sobolan-cu-ursulet.thumbnailsobolonelul gri prafuit se intoarce acasa dupa o zi de cotrobait prin gunoaiele altora. ajuns in gaura sa, indeasa bucatica de branza puturoasa intr-un colt mai intunecat ca sa nu o mai vada (ca mirosul nu il poate  face sa dispara) si se delecteaza lingand capacul unei conserve de peste. pentru cateva minute se simte ca un urs grizzly care pescuieste somoni intr-un rau linistit.

rasuflarea sa adanca umfla praful din jur intr-un nor care il adoarme rapid si isi astefel isi continua aventura in apele limpezi ale raului plini de pesti deliciosi. peste cateva ore pleaca iar la munca, nu ca l-ar ajuta somnul foarte mult dar macar evadeaza din realitate. trebuie sa supravietuiasca.

se trezeste mecanic si incepe sa bantuie ca un haituit pana ajunge la tomberon si o ia de la capat cu abnegatie fara sa stie ce cauta si de ce exact (se saturase cu pestii din vis). nu e singur insa si asta ii da speranta ca face ceea ce trebuie. in plus, pentru ca nu are oglinda, de dimineta s-a privit in ambalajul unei conserve pentru pisici. falsa reflexie a persanei indestulate de pe ambalaj l-a convins ca este totusi un animal frumos, care merita alintat pentru simplul fapt ca exista. si de fapt  chiar e. trebuie doar sa mai lucreze un pic la aparente. fapt care, intr-un final, l-a determinat sa se pregateasca sa ia lectii de limbi straine. in curand va stii sa maiune si sa toarca. si sa vezi atunci cum se vor bate toti sa il ia ca animal de companie!

sursa foto

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation