Da, nu aruncati cu pietre in mine (decat daca sunt pretioase, evident) dar nu am mai fost niciodata la Bestfest de cand e el pe pamant. Intre noi fie vorba mie imi place mai rar varianta concert si pot sa numar pe degete artistii a caror prestatie imi doresc sa o ascult live, asadar exista o explicatie.

Daca nu era invitatia Andressei, cu siguranta ca nu m-as fi deplasat vineri pana la locul faptei cand doar ce sosisem in oras dupa un drum lung la volan.

Dar ne-am gandit ca macar o seara sa bifam si noi. Am ales vinerea. Imi faceau cu ochiul Garbage, B.U.G Mafia si Parazitii (daca aveam tupeu bagam si o Vita de Vie si niste Royksopp, dar asta e). In schimb mi-au facut urechile praf o trupa de „roacari”. Stiu ca incep sa sun ca o baba dar sunau satanist rau de m-a luat de la stomac atunci cand am trecut prin dreptul scenei unde se manifestau.

Lasand la o parte faptul ca drumul de acces in camp este o colcaiala de praf si animale inaripate si intepatoare (vai de cei care il parcurg pe jos, pe tocuri, pe bicle sau fara un batic pe fata), organizarea mi-a placut. Temerea legata de parcare mi-a fost spulberata cand am vazut ca baietii de la BGS pe ATV-uri te  directionau in zonele ramase libere, de intrat am intrat rapid si inauntru aveai ce face.

Daca nu as fi uitat ca iesire spre A2 este blocata vineri seara in timpul verii, am fi reusit chiar sa ajungem in timp util ca sa ascultam Parazitii. Dar nu a fost sa fie astfel incat ne-am umplut timpul pana la concertul Mafia cu niste degustari in zona de food. De la Divan la Bacania Veche, aveai de unde alege bunatati sa te lingi pe degete. Am mai cascat apoi gura la ciumbuslucurile minunate ale skaterilor si biciclistilor din aria Burn dar si la dependenii de adrenalina care faceau bungee tot acolo. Am tras cu ochiul un pic la filmul care rula la cinematograful in aer liber si am admirat invidioasa oamenii campati acolo pentru cele 3 zile si motociclistii, m-am minunat de roata luminoasa de talcioc si am incercat sa inteleg de ce la un festival cu ‘nspe scene si concerte, existau corturi precum a celor de la Expirat care rulau acelasi playlist vamaiot.

Pana la Garbage nu am mai rezistat pentru ca ziua lunga si-a spus cuvantul, dar ne-am bucurat de un show frumos al celor de la B.U.G., completat de aparitia Loredanei care m-a uns pe suflet (are femeie asta o voce de ma innebuneste).

Poate ca la anul am sa merg pentru a doua oara la Bestfest. Si am sa ma las papata de tantari intr-un cort timp de trei zile ca sa apuc sa ma bucur de tot ce ofera.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “Prima data la Bestfest

  1. Dupa parerea mea, preturile de la Divan, in special de la Bacanie, au fost cam scumpe. Pretul de 1 jeton (6lei) pentru o felie de paine cu ceva deasupra este destul de exagerat

  2. Pingback: REMEMBERING 2012. PLANING 2013. | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation