TEDxConstantaWeek-end-ul acesta este prima data dupa mult timp cand ma duc acasa cu un alt scop decat cel de a-mi petrece timp cu familia. Se intampla prima editie TEDxConstanta si sunt atat de  bucuroasa de acest lucru incat trebuie sa recunosc ca astept cu nerabdare ziua de sambata.

Daca nu ati aflat pana acum (m-as mira dar sa zicem):

“TED este o suita de discursuri scurte, pregatite cu atentie, demonstratii si performante ce concentreaza o idee si o gama larga de subiecte pentru a promova invatarea, inspiratia si curiozitatea spre a provoca o serie de conversatii care conteaza cu adevarat.”

Un eveniment TEDx este o intalnire locala unde se alterneaza discursuri live si clipuri inregistrate la conferintele TED. Evenimentele TEDx sunt planificate si coordonate independent, pe conceptul de la comunitate la comunitate. Continutul si design-ul fiecarui eveniment TEDx este unic si dezvoltat independent, insa toate au caracteristici comune.”

Conceptul primei editii TEDx Constanta abordeaza viata “out of the box” – regandirea pozitiei individuale in raport cu paradigmele socio-culturale cu care am fost deprinsi. Ne vom putea bucura de speakeri precum Raed Arafat , Catalin Ionescu, Alice Nastase si multi altii.

Se intampla sambata, 22 noiembrie, incepand cu ora 10.00 la Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski“ din Constanta.

Ne vedem acolo, constanteni!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “Prima editie TEDxConstanta

  1. Pingback: TEDxConstanta | Presa

  2. Pingback: TEDxConstanta | Ce este TED? = Presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation