Dupa ce am declarat Twitter-ul noua "telegrama" , m-am trezit azi cu nostalgia scrisorilor. Cat de repede se pierd obiceiurile! Am si acum teancuri de scrisori de alta data. Probabil ca in curand o sa am arhive online de email-uri ca si amintiri. Nimic care sa imi starneasca nostalgii reale ci doar dependenta de tehnologie.
 
Cat de nerabdatoare asteptam sa gasesc raspunsurile in cutia postala, cum ma chinuam sa am cele mai cool foi, plicuri si timbre. Si acum totul se intampla la un click distanta. Daca raspunsul intarzie mai mult de 1 minut pun mana pe telefon si sun impacientata, iar daca eu nu raspund in aceeasi zi am senzatia ca deja oferta a expirat.

Nu reuseam sa intru in legatura cu o prietena draga mutata recent din tara, care nu mai sta pe net toata ziua ca pe vremuri. Dupa 2 saptamani fara vesti am avut revelatia faptului ca pot sa ii scriu un email (nici nu stiu in ce oras sta, ce adresa are si nu i-as scrie o scrisoare neam! pentru ca am clara senzatia ca Posta s-a desfiintat dar sunt absolut convinsa ca la un moment dat va face pe drq in 4 sa isi verifice mail-ul). Un email in care sa o intreb de sanatate si sa o aduc la zi cu noutatile.

 

Mi s-a paru totusi atat de rudimentar fara sansa unui raspuns in timp real

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “Probabil ca email-ul va avea soarte scrisorilor

  1. si eu sunt nostalgica in legatura cu scrisorile. le am pe toate stranse si tare ma amuza mintea mea de la 12 ani. twitter sucks!

  2. Am descoperit internetul doar de 2 ani :).Dar oricum trecuse ceva vreme de cand n-am mai scris o scrisoare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation