Mi-am trecut in agenda atat de multe evenimente week-end-ul asta ca nu stiu zau daca o sa apuc sa ma dumiresc unde s-au dus cele doua zile. Dar cum este vorba de haine, cosmetice, fotografii si muzica….cum sa stau cuminte acasa? !

Fashionable la jumatate de pret

Intre  10: 00 si  20: 00, sambata asta (22 sept)  The Ark este gazda celui mai HOT eveniment de shopping al toamnei, initiat de revista ONE – The ONE Scissors Day.

Intrarea este libera, dar recomand sa veniti cu banii la voi pentru ca veti putea achizitiona produse  Canali, Coccinelle, Distinto, Depot 96, Ermanno Scervino, Galt, Gerard Darel, happy FRIDAY, I.D. SARRIERI, Il Passo, La Perla, Lisca, Marella, Melkior, molecule-f.com, MOSCHINO, Musette, Natural Paris, Nissa, Oxette, PNK Casual, Sofiaman, Staccato, Victoria 46, cu pretul taiat scurt si la obiect la jumatate de pret.

Fashioniste FTW!

Cosmetics Beauty Hair

Atat sambata cat si duminica, la Romexpo continua Cosmetics Beauty Hair 2012, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, care a inceput pe 20 septembrie. Anul trecut am plecat cu sacosele pline, pentru ca toata lumea avea oferte irezistibile. Anul asta nici nu ma gandesc sa procedez altfel.

Workshop fotografie catwalk

Tot sambata, incepand cu ora 16, la Sun Plaza, cei de la Yellow Store organizeaza un workshop de fotografie catwalk, prezentat de catre fotograful Sebastian Enache. Accesul este gratuit. Trebuie doar sa va rezervati un loc accesand aplicatia de facebook a evenimentului.

X Factor

Orice ati face week-end-ul asta, duminica la ora 20 30 popositi in fata televizoarelor pentru prima emisiune al celui de-al doilea sezon X Factor. Pregatiti-va pentru cu totul si cu totul altceva decat ce v-a oferit primul sezon.

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “Ce puteti face week-end-ul asta in Bucuresti

  1. Pingback: AM PROBAT HAINE CU ANDREEA ESCA | Provinciala

  2. Pingback: E oficial: e ok sa ma machiez singura | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation