obligoPare ca ne asteapta o vreme  mai bun in week-end in Bucuresti, ceea ce inseamna ca o plimbare la pas prin parcuri ar putea  fi o alternativa serioasa pentru orele petrecute in mall. Sa ne mai bucuram de aer liber daca alegem sa ramanem in oras si nu sa tragem o fuga pe partii.

In cazul in care aveti buzunarele pline si nervii relaxati, puteti petrece, totusi , cele doua zile alergand prin magazine dupa reduceri. Ca sunt.

Cum  e inca vremea perfect pentru boardgames, puteti opta pentru o seara petrecuta in compania prietenilor la un joc de rummy, Monopoly Millionaire, Catan sau carti.

La capitolul filme ati putea incerca un Django, western-ul by Tarantino care ofera fanilor sai satisfactia inca unui  film in maniera-i specifica sau This is 40, ca sa va pregatiti din timp de ce ar putea urma in viata voastra la un moment dat, dar mai ales ca sa radeti.

Si daca nu aveti chef sa gatiti acasa, va recomand o masa sanatoasa si delicioasa la Simbio (atentie, nu veniti cu foamea-n gat pentru ca toate se pregatesc pe loc si dureaza putin dar merita pe deplin) sau la Beraria Hanul cu Tei unde puteti manca pe niste butoaie uriase iar sambata vineri seara va delectati si cu un concert live (se recomanda rezervari in timp util).

Pentru cei dornici sa imbratiseze un week-end  somnoros, cartile sunt cea mai buna alternativa pentru o scurta activare (as aprecia recomandari pentru ca, recunosc, rafturile pliiine din librarii nu fac decat sa ma zapaceasca in ultima vreme).

Ah, si incercati duminica seara, sa va relaxati alaturi de cei de la Trupa Obligo la un show de improvizatie.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation