Pe o tava presarata cu multa curiozitate, asterneti nerabdarea si apoi puneti in forme rotunde aluatul.

Aluatul  trebuie sa fie proaspat si omogen dar lasat la crescut suficient. Ingredientele ideale ar fi spirit viu , inteligenta , pofta de viata si de nou, putere de discernamant,
hotarare, dorinta arzatoare.
Puteti incerca si cu inlocuitori sintetici ( multa papagaliceala, meticulozitate, monotonie si lipsa de imaginatie..) dar nu va garanteaza nimeni succesul retetei.

Lasati sa coaca la foc puternic pana cand formeaza o crusta si apoi dati focul
incet. Scoateti din cuptor, dar nu inainte de a impunge cu niste scobitori….pentru
a fi siguri ca nu a ramas nimic necopt .

Si dupa ce v-a rapit foarte putin timp realizarea acestei retete, infruptati-va
cu gustului ei si nu uitati ca mereu va fi altul.

Ti-a placut? Da mai departe!

    Din aceeasi serie:

    • Post fara pereche:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Post Navigation