Ghiceste reteta Lay'sDaca la inceput au fost parcelele  si pungile noastre de Lay’s, apoi s-au rasculat cei doi si ne-au invrajbit la Duel. S-au luptat pana si pentru a cuceri primariile satelor lor. La sfarsit au dat-o la pace si au inceput sa arunce cu bani. Acum i-a traznit pofta sa gateasca chips-uri noi si nah, poftim, ne-au trimis 3 pungi de Lay’s ale caror retete trebuie sa le ghicim impreuna (pentru ca niciunul dintre ei  nu se descurca singurel).

noile retete Lay's

Vestea buna este ca drumul cartofului Lay’s a ramas acelasi, la fel si  familia fermierului Peter si minunatele intinderi ale Covasnei, unde ma reintorc cu drag in fiecare an.

Asadar iar imi fac bagajele si plec pe aratura. Vinerea asta, pe inserat, am fost chemata la „arme” de echipa … adversa. Uite asa se intoarce roata si ma imprietenesc din nou cu simpaticul urias care a reusit sa stranga „la arme”o echipa impresionanta:  Andreea IbackaMadalin Andrei Crivat (dap, toti andreii sunt aici) si Andi Carlan.

Nici in echipa lui Puya nu sunt “osteni” de trecut cu vederea: Cristi BorodAlina si Razvan (simpaticii carorara le mananc pe paine posturile in fiecare zi), Isabela Dobrin si Andrei Cismaru (singurul, in afara de mine, din prima trupa de #FermieriLays)

De data asta ostilitatile se vor desfasura in armonie. Pentru ca avem alaturi de noi, fermieri cu state vechi, si bloggeri de cooking care sunt supusi provocarii de a ajuta cu inspiratie si creativitate gatitul/ghicitul de retete cu cartofii stransi de la ferma d-lui Peter

Deci nu se mai pune problema ce a fost mai intai: chips-ul sau cartoful?! Ci: care este reteta?!

Vom gati pe echipe cate o reteta care sa se apropie de gustul fiecarei pungi de Lay’s primite. Scopul acestei sesiuni de gatit pe echipe va fi sa ne dam seama care sunt noile retete ale chipsurilor Lay’s. Provocator pentru mine care habar nu am sa fac cartofi prajiti, nu?:)

Ne ajutati, asadar, sa ghicim retetele?  Orice opinie sau sfat sunt binevenite. Stati cu ochii pe contul meu de Facebook si  blog ca sa vedeti ce se mai intampla.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation