maguayLa sfarsitul anului trecut am decis sa imi schimb netbook-ul si mi-am indreptat atentia catre ultrabook-uri pentru ca la cat timp imi petrec cu ochii in ecran e mai dragut cand e mai generos. Plina piata de optiuni si preturi pe masura dar si ceva oferte decente. La mine lucrurile stau destul de simplu: imi place sa experimentez mereu noi brand-uri si nu mi-e teama de cele mai putin cunoscute atat timp cat imi pot oferi ceea ce imi doresc la un pret corect.

Intamplarea a facut ca in scurta vizita la LAN PARTY sa ii gasesc pe cei de la Maguay si sa decid sa iau un ultrabook de la ei: 4 GB memorie, procesor Intel Core i5, diagonala de 14”,SSD + HDD, 2 ani garantie. Cam astea sunt toate detaliile tehnice despre care pot vorbi cu inima impacata pentru ca stiu ce inseamna, de restul s-a preocupat cine se pricepe la hardware si imi stie obiceiurile.

M-a atras pasiunea pe care a pus-o in discutie reprezentantul lor, cat de mult mi-am putut personaliza dotarile si pretul care se intindea cam exact cat eram eu dispusa sa dau pe un ultrabook in acel moment. La urma urmei important este sa ma ajute sa imi fac treaba fara sa fac rate la banca.

Noul meu MyWay Ultrabook (recunosc, mi-a placut si numele) a implinit cam o luna de cand muncim cot la cot si bifeaza cu brio toate cerintele mele (nu ma joc pe el deci nu a intrebati de asemenea performante ca nu stiu sa va spun): de la un milion de tab-uri deschise concomitent (de obicei am minim 20), la playere si editoare foto si  video destul de consumatoare de resurse, utilizate intens in sincron, de calitatea sunetului si imaginii. Eh, in halul asta de utilizare, bateria ma tine cam 5 ore, ceea ce mi se pare decent.

In mod paradoxal, design-ul – zona la care sunt cea mai sensibila cand vine vorba de tehnologie, nu m-a atras absolut deloc. Nu e urat, dar nici nu pot spune ca are ceva ce iti fura ochiul. Cu toate acestea nu am ce sa ii reprosez sub aspect de functionalitate, ceea ce e in mod cert mult mai important.

Deci recomand pentru cei interesati de un ultrabook, sa il ia serios in calcul.

Si uite asa scot la vanzare fostul meu Samsung NC10, in perfecta stare de functionare si ideal pentru dimensiunile reduse si performanta pe care o ofera. Netbook-ul este in perfecta stare de functionare si vine la pachet cu 2GB, hard disk de 150 GB, husa si incarcator. Daca sunteti interesati sa il achizionati, da-ti-mi un mail pentru mai multe detalii.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation