Anul trecut, cand ne-am facut apartamentul, cred ca am fost deliciul tuturor muncitorilor si mesterilor din lume: un hipopotam cu burta la gura, direct, prietenos, credul si teribil de obosit (da, asa mi-am petrecut ultimul trimestru din sarcina, alergand pe Valea Cascadelor si la magazinele de bricolaj si curatand dupa muncitori). Toti miticii din lume au cazut pe spate de atata ras:  “ia uite o si pe asta ce credula e”, “ce se agita burtoasa asta”.

L-am avut chiar si pe Dorel (asa il cheama pe om, nu radeti!) – marele montator de rigole – care, dupa ce am batut palma pe ce vrem, s-a scarpinat dupa ureche, s-a pierdut pe drum cu materialele si ne-a anuntat ca el ne face rigola dar nu iese cum am zis noi si oricum mai are nevoie de un om ca el doar monteaza rigola nu se ocupa si de șapa.

Cei drept nu am dat bani in avans deci nu am pierdut financiar. Dar cate “intalniri” ratate, promisiuni netinute,  materiale stricate, timp irosit. Si toate acestea pentru ca  mintea mea refuza sa inteleaga ca exista oameni care iti spun ca vin maine la ora 12 dupa care nu mai raspund la telefon sau vin poimaine, care te privesc in ochi si iti spun “da, se face” dar ei habar nu au cu ce se mananca. Nu inteleg cum le functioneaza mintea. Am pierdut asadar increderea si respectul pentru niste oameni care reprezinta meserii extrem de cautate si care ar fi putut face o gramada de bani daca pur si simplu isi vedeau de treaba si se respectau pe ei, in primul rand.

Am concluzionat, deci, ca atunci cand vine vorba de  meseriasi, bone si femei in casa se pare ca n-am absolut deloc busola. Acum nu mai cred in minuni, suflu si in iaurt si merg inainte, ce sa fac?! Ceea ce e cam neplacut pentru cei cativa reprezentanti care chiar isi fac treaba, nu?

Saptamanile acestea am primit insa lovituri si din segmentul de la care ma asteptam cel mai  putin: servicii si magazine online. Ma rog efectiv de ei sa vina sa imi presteze un serviciu pe care mi-l promit in fiecare zi ca se va intampla maine, ma suna ca vin si apoi nu mai dau de ei, comand un produs pe stoc si dupa 4 zile ma suna sa imi spuna ca nu mai e pe stoc dar imi trimit ceva similar, imi vine mai repede o comanda din alta tara decat din RO…

Bai, fratilor,  ati innebunit? Asta nu mai e boala deja. Asa suntem?!

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation