Oana Zavoranu declara ieri la Agentul Vip, cu  afectarea omului ce le stie pe toate, ca ea nu are timp de Facebook si Hi5. Avertiza utilizatorii pe acesta cale ca exista multe persoane pe aceste retele ce se dau drept ea dar ca nimic nu este adevarat.

Starleta polivalenta a declarat ca daca vrea totusi lumea sa ii spuna ceva e invitata sa ii scrie pe www.oanazavoranu.ro. Si ca sa fie clar ca nu e o gafa si ea stie despre ce e vorba, ca doar are site si e persoana importanta, a revenit incapatanata peste cateva minute cu declaratia: “…deci ii invit pe toti sa imi scrie pe adresa mea de email: www.oanazavoreanu.ro”

Ca o paranteza, consider ca este vital pentru orice persoana publica sa fie prezenta online in zona care i se potriveste cel mai bine (hi5, wiki,blog personal etc). Asta daca isi doreste mai mult decat publicul avid de Can Can (pe care, de altfel il poate gasi si online), pentru ca altfel rezultatele unei simple cautari dupa numele persoanei respective i-ar putea da cu presul in cap din start, printre altele. Dar…aceasta prezenta ar fi bine sa ii fie asigurata de oameni care stiu ce fac si care sunt capabili sa o si invete pe respectiva persoana macar minumul legat de ce fel de tocanita sa manance in public pe subiect.

Desi pe ea aproape ca o inteleg,  poate ca sunt eu prea deep into my job dar teama mi-e ca nu e singura care habar nu are.  Asemenea momente  mi se par triste in conditiile in care Internetul a revolutionat era in care traim si in care notiunile  de email, site, messenger si HI5 sunt cunoscute clar pana si de bunicii nostri de la tara.

Si eu care ma simteam bulversata de conversatia de coafor avuta recent in care am discutat despre meseria mea. Bineinteles ca nimeni nu a percutat la nici unul dintre cuvintele mele explicative, pana cand nu am rostit magicul (pentru Romania): HI5 – coafeza mea marturisindu-mi extaziata ca ea are cont acolo si ii vin clienti (a invatat-o o florareasa din Piata Galati) si ca acum vrea ceva pe .ro

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “romanii si online-ul

  1. hi5 sucks. facebook rullez!

    ;)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation