mamaia carDin seria girafa – soferita de succes,  in ultimele zile jur ca nu am reusit decat sa ma mut de la volanul unui automobil la al altuia, efectuand comisioane, drumuri mai lungi sau mai scurte, parcand linistita sau ingrijorata, osciland intre 2 si 6 cai frumosi sub capota, cutii manuale si automate, lux si  echipare de baza, ruland autoturismele proprii si ale cunoscutilor (asa e cand esti soferul de sacrificiu pe antibiotice). Am pierdut sirul oraselor pe care le-am vizitat (desi intr-o arie restransa), a adreselor la care am ajuns dar mai ales al stadiului in care se afla rovinieta fiecarei masini.

Intr-un final, pregatita sa ies din oras la bordul celebrei Albastrici, am avut sclipirea de geniu sa verific daca am totusi, rovigneta (da, stiu, mi se mai intampla) caci imi aminteam de un mesaj de la auto.ro care zbarnaise cu ceva zile in urma legat de subiect (poti sa iti setezi remindere legate de datele de expirare a actelor masinii in aplicatie). Si mare dreptate aveau EI. EU nu mai aveam rovinieta. EU, ma inscrisesem deja pe un drum national. EU nu am luat niciodata amenzi pentru asemenea detalii birocratice si tot EU nu aveam de gand sa incep sa o fac.

Asa ca am tras frumos pe dreapta, am accesat aplicatia cu ultimii mega de care mai dispunea telefonul meu (trebuie sa imi schimb planul de Internet pe mobil neaparat!) si mi-am facut rovinieta in fix 5 minute (6 : 20 ca am cronometrat) platind online. Si am demarat in tromba (ma rog, cat de in tromba poate sa demareze Albastrica).

Singurul lucru care intr-adevar nu mi-e foarte clar in acest moment este daca trebuie sa mai printez mail-ul primit sau pur si simplu ma verifica Politia direct in baza de date, ca in aplicatie nu a ramas nici urma de achizitia mea si daca ma ia vreun binevoitor mai repede la intrebari mi-e ca ma pierd cu firea.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation