provinciala la politieAm vazut cu ochii mei cum un ditamai camionul a disparut din Floreasca ieri, in miezul zilei, in timp ce ma aflam  la un eveniment. Blocata alaturi de restul invitatilor in locatie, am urmarit pe ecran imaginile in timp real de pe camerele de supraveghere. Niste mascati au atacat echipele care pazeau masina si apoi, manevrand cu iscusinta monstrul, au parasit zona in tromba.

Imediat dupa, incaperea in care ma aflam a fost inundata de forte de ordine care au purces la identificarea tuturor celor prezenti (scanare amprente pe o aplicatie, fotografii la panou) pentru a ne scoate de pe lista de suspecti in cazul furtului. Am primit la schimb niste plicuri sigilate care contineau niste telefoane  mobile Samsung  cu  numar alocat Cosmote (pe care l-au asociat cu numele noastre)  pe care urmeaza sa primim indicii legate de posibila locatie a TIR-ului. Pentru ca, se pare ca au de gand sa ii recompenseze pe toti cei care i-au ajutat cu indicii.

Pe www.GasesteCamionul.ro, publicul este rugat sa anunte orice informatie referitoare la TIR-ul disparut. Oamenii sunt rugati sa se implice, contribuind cu indicii, fotografii, informații despre localizarea camionului ce conține misterioasa incarcatura, precum și deconspirand posibilii suspecti implicati in disparitia sa. In cazul in care incarcatura va fi recuperata, organizatorii sunt dispusi sa imparta comoara cu toti cei care au trimis indicii si informatii, ne-au mai spus ei. Va atrag atentia ca exista o zona pe site unde poti sa torni „un prieten” daca il suspectezi.

Ii multumesc colegului de suferinta pentru fotografia- dovada, executata cu telefonul meu.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “S-a furat un camion!

  1. Pingback: GasesteCamionul.ro | Andreea Stan | Marketing & Comunicare Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation