Daca ati sti cat de mult ma dispera “sedintele” de teleshopping pe care le mai prind pe TV…. Cat de fals si inutil mi se pare totul… Eh, astazi m-am prezentat de bunavoie si nesilita de nimeni la o asemenea prezentare live. Asta pentru ca am vrut eu sa il vad pe Marius cum prepara bunatati si eram atat de fascinata de idee ca nu am vazut in postul lui bannerul firmei care organiza toata treaba.

Asa ca la 5 trecute fix m-am prezentat toata doar un zambet in locatia centrala unde s-a intamplat  minunea. Si cand am facut primul pas in incaperea luminoasa m-am blocat. Pentru ca am constientizat unde mi-am propus sa pierd niste timp. Apoi l-am vazut pe Marius zambitor,  relaxat si plin de energie pozitiva ca intotdeuna si m-am  gandit ca trebuie sa iasa ceva bun. Si a iesit.

[flagallery gid=6 name=”Gallery”]

Si nu m-am simti deloc ca la o sedinta de teleshopping. Am participat intens la prepararea „bunaciunilor” pe care apoi le-am si gustat din plin si am reusit sa aflu lucruri noi. Pentru ca da, gatesc, din fericire, cand si daca am chef.  Cel mai interesant a fost sa realizez ca nu imi displace atat de mult busuiocul (proaspat) in mancare (ba chiar da o savoare aparte), ca a prepara peste nu inseamna a imputi toata incaperea de-a lungul unor nesfarsite ore de tortura si  ca unele din ustensilele prezentate de firma respectiva (desi ingrozitor de scumpe) chiar imi plac si le pun pe lista de achizitii viitoare.

In plus, asa afona cum sunt in ale bucatariei am putut duce o discutie „competenta” cu toate „pasionatele” prezente si chiar am ramas pana la sfarsitul evenimentului pentru ca a fost o atmosfera foarte placuta. Ca si concluzie nu imi voi schimba opinia despre teleshopping dar nici despre talentul lui Marius (acest Jamie Oliver al Romaniei) de a face din prepararea bucatelor un motiv placut de a petrece timpul si de a invata lucruri noi.

Daca sunteti interesati de retete le pun la download de indata ce le primesc: bruscheta cu vinete, pastrav cu mirodenii si lamaie la cuptor, papanasi (eu cred ca datorita modului in care au fost „fierti” a iesit de fapt un foarte bun cheese cake) si paine cu seminte.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “Sa te lingi pe degete

  1. Sandu Marian Constantin on 01/26/2012 at 15:35 said:

    Marius Tudosei este bucatarul meu preferat il urmaresc meru cu mare placere si cu carnetelu si pixul in mana sa notez retetele lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation