EquestriaAm reusit sa ratez acest eveniment in fiecare an (bine ca ii vizitez cu regularitate) dar anul acesta nu am de gand sa o mai fac. In perioada 26 septembrie – 5 octombrie 2014, la Equestria, are loc Salonul Calului 2014.

Este o minunata ocazie pentru toti cei care iubesc aceste animalele sa isi rasfete privirea cu sarituri peste obstacole, dresaj sportiv pe muzica,  demonstratii de curse de trap si de galop, concursuri de atelaje si multe alte minunatii. Programul complet precum si multe alte detalii interesante veti gasi pe site-ul evenimentului.

Si daca v-ati plictisit de poze cu pisici pe Facebook (sau nu) aruncati un ochi si pe pagina lor de Facebook unde veti vedea cat deminunati sunt caii.

Insa fie ca ajungeti la  acest eveniment sau nu, va recomand sa le faceti o vizita celor de la Equestria poate doar pentru a admira  munca unor oameni dedicati, superbele exemplare pe care le au in grajduri, pisicile care pozeaza prin zona … daca nu pentru a lua niste lectii de echitatie. Respect fiecare lucru pe care l-au facut pentru echitatie in Romania si le doresc sa continue sa lupte pentru a dezvolta acest segment si a populariza acest sport nobil.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation